Tatár Csila Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sármán Nóra alkotásában tündökölt az Eurovízió műsorvezetője, Tatár Csilla.

Csilla az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy milyen csodásan nézett ki Európa nagy napján:

#istandwithjoci #eurovison2017 #teamhungary #terembudapest #hajrájoci #riennecreations #norasarman #kijev #esc2017

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Hát, akkor: Hajrá Joci!!!! #eurovison2017 #esc2017 #teamhungary #terembudapest #pápaijoci #szurkolunk #kiosk #kijev

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Sármán Nóra alkotása természetesen elnyerte Csilla követőinek tetszését is. Azt persze nem is kell mondani, hogy mindenki nagyon drukkol Jocinak. A magyar sztárvilág üzeneteit itt gyűjtöttük csokorba!

Így biztatják a magyar sztárok Pápai Jocithttp://www.life.hu/kult/20170513-papai-jocinak-uzentek-a-magyar-sztarok.htmlPápai Joci csodás produkciót nyújtott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. A magyar sztárvilág pedig egy emberként drukkol neki. És persze nem csak ők, hanem az egész ország.Kult--Eurovízió: Lemaradtál Pápai Joci döntős daláról? Nézd vissza itt!http://www.life.hu/kult/20170513-papai-joci-az-eurovizio-dontojeben.htmlNyolcadikként lépett színpadta Magyarország küldöttje, és csodálatos produkciót nyújtott. Kult--Pápai Joci üzent Magyarországnak pár órával az Eurovízió döntője előtthttp://www.life.hu/kult/20170513-papai-joci-magyarorszagnak-uzent.htmlPápai Joci, akit a szakértők szerint gazdaggá tehet az Eurovízió, Kijevből üzent az itthoniaknak.Kult--Pápai Jocit gazdaggá teheti az Eurovízióhttp://www.life.hu/kult/20170513-gazdagga-teszi-papai-jocit-az-eurovizio.htmlEgyesek szerint hosszú távon igazán gazdaggá teheti Pápai Jocit az Eurovíziós Dalfesztivál. Kult--Pápai Joci videója a második legnézettebb az Eurovízió Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/kult/20170512-papai-joci-videoja-a-masodik-az-eurovizio-hivatalos-oldalan.htmlPápai Joci mindenkit lenyűgözött csütörtök este Kijevben az Origo című dalával. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a verseny hivatalos Facebook-oldalán a magyar versenyző a második helyen áll. KultPápai Joci felesége megműttette a melleit http://www.life.hu/drlife/20170512-megmuttette-melleit-papai-joci-felesege.htmlAmíg Pápai Joci Kijevben énekel Magyarországért, addig itthon a felesége kés alá feküdt. Anita a melleit plasztikáztatta, mert két gyerek után már nem volt elégedett velük. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.