arckezelés fotó Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Évától már megszokhattuk, hoyg többnyire tökéletes fotókat oszt meg a közösségi oldalán, ezért nagyon megijedtünk, mikor megláttuk az alábbi képet. 

Ahogy azt már megírtuk, Horváth Éva újdonsült anyukaként kiélvez minden percet, amit kisfiával tölthet. Kristóf május 7-én látta meg a napvilágot, azóta Horváth Éva élete körülötte forog.

Kiderült, hogy Horváth Éva újszülött kisbabája annyira jó gyerek, hogy a sztáranyukának még arra is van mellette ideje, hogy a szépségápolással foglalkozzon. A frissen megosztott fotójára pillantva először meglepődtünk, de aztán kiderült, hogy aggodalomra semmi ok.

A sztáranyuka egy arcregeneráló kezelésen esett át, ezzel készül a nyári szezonra.

Így készíti fel az arcát a nyári szezonra Forrás: Facebook

Csipkés fehérneműben domborít Horváth Éva - Fotó!

Horváth Éva egy mesebeli, habos-babos hálószobában pózolt a kamerák előtt. A hófehér csipkével, textillel és baldachinnal dekorált enteriőr igazi angyali környezetet biztosított az alkalomhoz. Fotó!

Tücsi máris bikiniben pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170519-tucsi-maris-bikiniben-pozol.htmlA hosszú tél után végre itt a bikiniszezon, lassan az összes sztár ledobja magáról a ruhát! Tücsi el is kezdte: íme, így néz ki bikiniben. TrendOrigoDuci fotóival hódit a szexi modell: (18+)http://www.life.hu/trend/20170519-kopasz-fotokkal-kampanyol-a-szexi-modell.htmlManapság egyre érdekesebb megjelenésű modellek állnak kamerák elé. Stefania Ferrario is így tett, mert üzenni szeretne a világnak. TrendOrigo40 éves lett a vad angyal, Natalia Oreirohttp://www.life.hu/trend/20170508-40-eves-lett-natalia-oreiro-a-vad-angyal.html2000 márciusában, a legnagyobb szappanopera-kultusz idején kezdték el vetíteni hazánkban a Vad angyal című sorozatot, amit két évvel azelőtt kezdtek el forgatni Argentínában. A cserfes, nyitott szívű fiatal főszereplő, Natalia Oreiro minden tévénéző szívébe belopta magát alakításával, olyannyira, hogy 20 év után is a Vad angyal főcímdala jut eszünkbe a színésznőről, aki ma ünnepli 40. születésnapját. Trend--Iszak Eszti divattervezőnek állthttp://www.life.hu/trend/20170518-iszak-eszti-divattervezo-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető divattervezőnek állt, és saját márkás ruhákkal örvendezteti meg rajongóit.Trend--Susan Sarandon giga mellekkel lépett a vörös szőnyegre- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170518-susan-sarandon-kitette-melleit-foto.htmlMájus 17-én, szerdán kezdetét vette az idei, 70. alkalommal megrendezésre kerülő Cannes-i Filmesztivál, a sztárok pedig csak úgy önzönlenek a festői szépségű helyszínre. Ezúttal Susan Sarandon dobta ki bájait a fotósok előtt... Trend--Rövidnadrágban mutatták meg alakjukat a Magyarország Szépe versenyzői - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170518-rovidnadragban-mutattak-meg-alakjukat-a-magyarorszag-szepe-versenyzoi.htmlA Magyarország Szépe idei versenyzői sem okoznak csalódást, ezúttal aprócska rövidnadrágban villantották meg formás combjaikat. TrendFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.