Horváth Éva megmutatta a kisfiát - Fotó!

Forrás: Fb / Horváth Éva -
kisfiú Horváth Éva gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva május 7-én adott életet kisfiának, azóta körülötte forog az élete. Azt máris tudja, mit rontott el Kristófnál, de nem érdekli!

Horváth Éva újdonsült anyukaként kiélvez minden percet, amit kisfiával tölthet. Kristóf május 7-én látta meg a napvilágot, azóta Horváth Éva élete körülötte forog. Természetesen a modell azt sem tudja, hol áll a feje, de ennek ilyenkor így kell lennie. Éva elárulta, Kristóf egy közkórházban született, ráadásul napra pontosan.

Horváth Éva megmutatta kisfiát Forrás: Fb / Horváth Éva

A pici nagymamája velük töltötte az első éjszakát, de azóta Éva egyedül veszi az akadályokat, és azt is tudja, mit rontott el már az elején.

Amikor a picikém az első éjszaka keserves sírásba kezdett, nem bírtam sokáig hallgatni szegényt.

Horváth Éva és kisfia Forrás: Story Magazin
Menyasszonyok anyaszerepben - Bűbájos szoptatós fotók http://www.life.hu/csalad/20170516-menyasszonyok-anya-bubajos-szoptatos-fotok.htmlAz esküvő napja egy szempillantás alatt véget ér, így rengeteg dolgot kell belesűríteni; fogadalmak, beszédek, tánc, hivatalos fotózás... stb. Ám, vannak olyan arák, akiknek a hagyományos teendőkön kívül akad más is. Ők azok, akik elsődlegesen nem menyasszonyok, hanem anyák. Család--Janicsák Veca szakított a gyermeke apjávalhttp://www.life.hu/csalad/20170518-janicsak-veca-szakitott-kislanya-apjaval.htmlJanicsák Veca hétről hétre felszabadultan szórakoztatja a nézőket a TV2 A Nagy Duett című műsorában Simon Kornél oldalán, miközben párjával, Ábellel már külön utakon folytatják. Család--Majka gyerekeit imádja az internethttp://www.life.hu/csalad/20170517-majka-cuki-fotot-posztolt-a-fiairol.htmlEddig is imádták a rajongók Majka képeit, amin a gyerekei szerepelnek, de a legfrisebb fotó mindent visz. CsaládOrigoIntim fotósorozatot készít a családjáról egy nő (18+)http://www.life.hu/csalad/20170517-intim-kepeken-jeleniti-meg-a-csaladjat-egy-no.htmlNem mindennapi fotósorozat látott napvilágot egy családról: olyan képek, melyeken a meztelenség nem az erotikát szimbolizálja. CsaládOrigoRonan Keating megmutatta kisbabáját: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170516-ime-az-elso-foto-ronan-keating-kisbabajarol.htmlMost először láthatjuk a Ronan Keating kisbabáját: nagyon aranyos fotót posztolt a feleségével. CsaládAFPRakd ki a darabkákat úgy, hogy egységet alkossanak – a mozaikcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20170514-rakd-ki-a-darabkakat-a-mozaikcsaladok-mukodese.htmlA család a legszebb és a leghatékonyabb szociális egység. Tagjai feltétel nélküli bizalommal és szeretettel bírnak egymás iránt, valamint az egyén működése tekintetében kulcsfontosságú szerepet tölt be a család minősége. Egyre több a válás, ezzel párhuzamosan nő a mozaikcsaládok száma. Hogy mit is jelent tulajdonképpen a mozaikcsalád, és milyen módon hat a benne élőkre? Nos, ezzel foglalkozunk ma, a Családok Nemzetközi Napján. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.