Csodás tetoválásokkal eltüntetett műtéti hegek: Fotók!

műtéti heg műtét tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különféle orvosi beavatkozások eredményeképpen éktelenkedhet a testünkön olyan heg, amely zavar minket. Sajnos eltávolítani nem tudjuk őket, de széppé varázsolhatjuk az adott bőrterületet.

Csúnya baleseti sebek hegesedése vagy műtétek nyomai is lehetnek olyan "bőrhibák", amelyek miatt rosszul érezheti magát a bőrében egy ember. Nem feltétlen maga a heg okoz gondot, sokkal inkább az elhelyezkedése, ha olyan területen van, amit nehéz akár ruhával is elrejteni.

De olyan eset is van, hogy egyszerűen csak a tudat okoz gondot, hogy egy olyan heg került a testünkre, ami eddig nem volt ott. Éppen ezért egyre többen választják megoldásnak, hogy valamilyen szép tetoválással rejtik el a lenyomatot, ami ilyen módon úgy olvad bele egy jól kiválasztott motívumba, mintha ott se lett volna.

Érdemes inspirálódni az alábbi galériánkból, mert szebbnél szebb munkákat mutatunk, melyek közül könnyen lehet ötletet nyerni, ha esetleg hasonló döntésre akarod elszánni magad.

/1705/Csod_201752610441

Sminktetoválás: igen vagy nem?

A tetoválás a sminkesek rémálma! Ahogy az életünk, úgy szokásaink is változnak, és ez így van rendjén. Ami tegnap még tetszett, az nem biztos, hogy holnapután, vagy akár egy év múlva is tetszeni fog, de a divat is többször megváltozik ennyi idő alatt, így minden tartós beavatkozást érdemes többször is átgondolni. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.