Apáti Bence félmeztelen gyereknapozott- Fotó!

"Fotó: Adrián Zoltán - Origo " -
gyereknap félmeztelen Apáti Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a jó idő, no meg a strandszezon így a sztárok is egyre többször mutatkoznak hiányos öltözékben. Ezúttal Apáti Bence mutatta meg tökéletes táncos testét egy szál fürdőnaciban...

Harkányban töltötte a hétvégét A Nagy Duett sztárja. Vasárnap volt gyereknap, így a sztárok is különféle programokkal lepték meg csemetéiket.

Apáti Bence félmeztelen Forrás: --

Úgy tűnik, Apáti Bence kisfia a vízi élményeket részesíti előnyben, így apukája csúszdázni vitte el őt, amit a kisfia és a fotókat nézegető hölgy olvasók is nagyon élveztek.

Apáti Bence így gyereknapozott kisfiával Forrás: --

Bence ugyanis egy szál fürdőnaciban pózol a fényképen, ahol szemügyre vehetjük dagadó izmait is.

Megmutatta iker fiait a TV2 sztárja - Csodaszép családi fotók!

2016. áprilisában számoltunk be róla, hogy Apáti Bence megmutatta iker fiait. Azóta szerencsére újra láthattuk Miksát és Kadosát, méghozzá az apukájuk Instagram-oldalán. Mutatjuk is a kedvenc képeinket!

Kendall Jenner topless szelfit lőtt- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170526-kendall-jenner-felmeztelen-fotozta-magat.htmlKendall Jenner le sem tagadhatná, hogy a szelfikirálynő, Kim Kardashian testvére. Bármit megragad, csak, hogy felhívja magára követői figyelmét. Ezúttal tényleg durva fotót posztolt. TrendOrigoFókuszban a szemöldökhttp://www.life.hu/trend/20170523-fokuszban-a-szemoldok-tetovalas.htmlBizonyára sokunkat foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnánk a lehető legtökéletesebb módon formázni szemöldökünket úgy, hogy közben megőrizzük természetes mivoltát is. Nos, ebben adunk most egy kis segítséget... TrendOrigoNyári Dia smink nélkül és szexi dekoltázzsal pózol- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170330-nyari-dia-igy-izzasztja-magat-foto.htmlNyári Dia nyíltan vállalja, hogy bizony még neki is van min javítani, már ami a tesét illeti. A csinos színésznő ezúttal alaposan megizzasztotta magát... TrendOrigoZimány Linda tökéletes testet villantott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170525-zimany-linda-tokeletes-teste-bikiniben-foto.htmlZimány Linda jelenleg a festői Miamiban nyaral és nagy szerencsénkre szívesen meg is mutatja magát... bikiniben is. Figyelem! Forró fotók következnek! Trend--Palvin Barbara megbotlott a vörös szőnyegen - Videó!http://www.life.hu/trend/20170525-palvin-barbi-elbotlott-video.htmlPalvin Barbi istennőként tündököl Cannes-ban, profi módon pózol a fotósok kamerái előtt. Ám néha ő is képes megbotlani... TrendOrigoPalvin Barbara megérkezett Cannes-bahttp://www.life.hu/trend/20170522-palvin-barbara-megerkezett-a-filmfesztivalra.htmlPalvin Barbara még csak alig múlt 20 éves, a modell világ már jó ideje a lábai előtt hever. Nem is csoda, ha olyan neves eseményekre hívják, mint a Cannes-i Filmfesztivál, ahová már nem először látogatott el. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.