Apáti Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016. áprilisában számoltunk be róla, hogy Apáti Bence megmutatta iker fiait. Azóta szerencsére újra láthattuk Miksát és Kadosát, méghozzá az apukájuk Instagram-oldalán. Mutatjuk is a kedvenc képeinket!

Apáti Bence, aki a múlt héten búcsúzott a TV2 A Nagy Duett című műsorától, közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak, milyen nagyot nőttek a gyermekei:

#kadosamiksa #kétfiú

Apáti Bence (@apati_bence) által megosztott bejegyzés,

Kadosa és az apukája:

Elalvás előtti szelfi:

#szelfi #selfi #fiaim #alvàselött

Apáti Bence (@apati_bence) által megosztott bejegyzés,

Párjával, Földi Leával:

#hajramagyarok⚽️

Apáti Bence (@apati_bence) által megosztott bejegyzés,

Elképesztően kínos régi családi fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170421-kinos-regi-csaladi-fotok.htmlTudjuk jól, hogy nem szép dolog másokat kinevetni, de biztosak vagyunk benne, hogy ma már a következő családi fotók szereplői is jóízűen kuncognak régi önmagukon. És abban is biztosak vagyunk, hogy olvasóink nagy részének is van otthon, a fiókok mélyén legalább egy olyan ősrégi fotója, amit ma már semmi pénzért nem mutogatna ismerőseinek. Család--Hajdú Péter a gyerekei miatt nem ment el a válóperrehttp://www.life.hu/csalad/20170421-hajdu-peter-a-gyerekei-miatt-nem-jelent-meg-a-valoperen.htmlMár másodszorra hiúsult meg Hajdú Péter és Sarka Kata válása. Először egyikük sem ment el, a következő alkalommal viszont már csak Hajdú Péter hiányzott. Állítólag a gyerekek miatt nem jelent meg a műsorvezető, mert Noncsi és Dávidka még nem tudja elfogadni, hogy a szüleik nincsenek együtt. CsaládFotó: Mudra László - OrigoBefogadta a királyi család Harry herceg szerelmét, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/csalad/20170421-befogadta-a-kiralyi-csalad-harry-herceg-szerelmet.htmlNagy szó volt, amikor Harry herceg végre talált maga mellé valakit, de a családja annyira nem örült a választásának. Meghan Markle amerikai színésznőt sokáig nem fogadta el a királyi família, de úgy tűnik, hogy végre áldásukat adták a kapcsolatra. CsaládOrigoHujber Feriéknél már a gyámügy is vizsgálódik?http://www.life.hu/csalad/20170421-hujber-ferieknel-mar-a-gyamugy-is-vizsgalodik.htmlHujber Ferencékhez rendőrséget kellett hívni, kényszerítés vádja miatt indult eljárás. Sajtóértesülések szerint azonban ez még nem minden, állítólag már a gyámügy is vizsgálódik a család körül. CsaládOrigoSzaftos pletykák, megdöbbentő titkok - Kitálaltak a sztárgyerekek dadusai http://www.life.hu/csalad/20170420-kitalaltak-a-sztargyerekek-dadusai.htmlHol van már a csodálatos Mary Poppins, A muzsika hangja szeretetre méltó Mariája, vagy éppen a kissé ijesztő külsejű, de annál melegszívűbb Nanny McPhee? A filmbéli jóságos, megbízható dadusoknak úgy tűnik leáldozott, helyüket pedig számító, pénzéhes kígyók vették át – legalábbis nagyjából ezt gondolhatják Hollywood sztáranyukái, akiknek az utóbbi években igencsak meggyűlt a bajuk gyerkőceik felvigyázóival. Család--Örömhír! Serena Williams kisbabát vár! Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170420-serena-williams-varandos.htmlA teniszezőnő egyre nagyobb eseményekkel lepi meg a környezetét – felgyorsult Serena körül az élet. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.