Ashley Graham kulisszatitkokat mesélt: Videó!

fotózás plus size modell Ashley Graham kulisszatitkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik leghíresebb super size modell nem mindennapi vallomást tett: saját szemszögéből mesélte el, hogy miként zajlik egy fotózás.

Úgy tűnik Ashley Graham mostanában a nagy vallomások idejét éli: nemrég elárulta, hogy fiatalabb korában kétszer is zaklatták szexuálisan, most pedig újabb személyes titokról számolt be.

Időnként még a kollégái is rendesen megbámulják Forrás: Glamour

Legutóbb a Glamour felkérésére állt modellt, és az eseményről készült képeket, illetve videót már a rajongók is láthatják.

A felvételből kiderül, hogy a vízparti sziklákon pózolni egyáltalán nem könnyű. Veszélyes és kényelmetlen, hiába tűnik úgy a rajongók szemszögéből, mintha a legkényelmesebb dunyhatakarón pózolna.

A modellkedésnek bizony vannak árnyoldalai is Forrás: Glamour

Azt is bevallotta, hogy sokszor a fotóasszisztens sem bír magával, és megállás nélkül a 29 éves sztár dekoltázsát bámulja. Elmesélte, hogy a vízzel átitatott vörös dressz viselésekor arra gondolt, hogy ő maga Sophia Loren, csak az zavart be az idilli álomképbe, hogy a víz kissé poshadt volt és büdös - írta meg a DailyMail.

What's really going on in my head during a photo shoot… #innermonologue with @glamourmag

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Selena Gomez őrülten szexi: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170608-selena-gomez-naprol-napra-egyre-szexibb.htmlEgyre pikánsabb fotók kerülnek elő a fiatal énekesnőről. Egyszerűen nem lehet betelni Selena szépségével. Trend--5 lány története az első bikinigyantáról (18+)http://www.life.hu/trend/20170608-5-lany-tortenete-a-bikinigyantarol.htmlAz első alkalom felejthetetlen, de nem éppen azért, mert annyira csodálatos. A bikinivonal gyantázása bizony kényelmetlen és fájdalmas, és valószínűleg az is marad. Az első alkalom pedig örökké benned él, főleg, ha részed volt kínos szituációkban. Íme, néhány lány, akik elmesélték, hogyan élték meg az első gyantázásukat. TrendThinkstockA hónap sminktrükkje: a tökéletes szelfisminkhttp://www.life.hu/trend/20170606-a-honap-sminktrukkje-a-tokeletes-szelfi-smink.htmlItt a nyár, a nagy baráti találkozások, az utazások, a fantasztikus bulik időszaka, ahol csak úgy repkednek a fényképek. Ezzel a szelfibiztos sminkkel biztosan te leszel a legszebb. TrendThinkstockDögös fotót posztolt Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20170607-dogos-foton-hodi-pamela.htmlHódi Pamela elképesztően szexi fotót tett közzé közösségi oldalán, elállt a szavunk... Trend--Így fest egy hónappal a szülés után Horváth Éva bikinibenhttp://www.life.hu/trend/20170608-igy-fest-egy-honappal-a-szules-utan-horvath-eva-bikinibe.htmlIrigylésre méltóan néz ki Horváth Éva. Alakját tekintve meg nem mondaná róla senki, hogy csupán egy hónapja hozta világra babáját. TrendOrigoÍme, Farkas Éva a gyönyörű magyar plus size modell - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170607-ime-farkas-eva-a-gyonyoru-magyar-plus-size-modell.htmlBüszkék lehetünk a magyar nőkre, hiszen a divatszakmában is képviselik hazánkat már a plus size kategóriában is. Farkas Éva, a 26 éves modell gyönyörű idomaira már sokan felfigyeltek, már a világhírnév felé tart. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.