Molnár Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymás után érkeznek a magyar celebcsajok dögösebbnél dögösebb bikinis fotói. Ebből persze Molnár Andi sem maradhatott ki.

A bikinis Görög Zita egy függőágyban heverészik, Mádai Vivien pedig a kisfiával ment strandra. A Törökországban nyaraló Hódi Pamela bikinitestet villantott, Győzike lánya, Gáspár Evelin pedig álomalakjával villog az Instagramján. Iszak Eszti a popsijával hódít, míg Hosszú Katinka tónusos testét sütteti egy pálmafa alatt Floridában. A szexi énekesnő, Dér Heni a kebleire fókuszál, VV Krisztián kedvese, Mici pedig olyan fotót posztolt, amelyen látszik, milyen sokat fogyott.

Nem csoda, hogy ezután Molnár Andi is kipakolta az összes közösségi oldalára, hogy milyen remekül néz ki:

Instagramra egy másik kép készült:

1day to #weddingtime #chill

Andrea Molnar (@molnarandi12) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter csemetéivel bringázikhttp://www.life.hu/sztarok/20170603-hajdu-peter-gyerekeivel-biciklizik.htmlHajdú Péter, akinek korábban fényűző törökbálinti otthonába is betekinthettünk, megmutatta, mivel töltötték az időt Noncsival és Dávidkával.TV + SztárokOrigoTolvai Reni fagyizni ment...http://www.life.hu/sztarok/20170603-tolvai-reni-fagyizik.htmlAz énekesnő fagyizni ment, és arról készített egy gifet, miként nyalja a gombócokat...TV + SztárokOrigoElolvadunk Liptai Claudia és Pataki Ádám szerelmes fotójátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170603-liptai-claudia-es-pataki-adam-szerelmes-foton.htmlAhogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót az Instagram-oldalára. A mainak kifejezetten örülünk! TV + Sztárok--Kiderült, Herrmann Dóra a TV2 új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170603-herrmann-dora-a-tv2-uj-meteorologusa.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, új, dögös műsorvezetővel erősít a TV2. Most pedig az is kiderült, ki ő. TV + Sztárok--Janicsák Veca: Kornél nagyon fog hiányozni!http://www.life.hu/sztarok/20170603-janicsak-veca-es-simon-kornel-joban-lettek.htmlKözeleg A Nagy Duett fináléja, holnap este kiderül, melyik sztárpár nyeri a TV2 műsorát. Akik alulmaradnak, azok sem fognak csüggedni, hiszen csodálatos barátságok köttettek, melyek nem szakadnak meg a show végeztével.TV + SztárokOrigoVV Mici bikiniben szexizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170603-vv-mici-bikiniben.html Ahogy arról korábban a Life.hu bezsámolt, Hódi Pamela bikinitestet villantott Törökországban, Gáspár Evelin pedig álomalakot az Instagramján. Iszak Eszti a popsijával hódít, míg Hosszú Katinka tónusos testét sütteti egy pálmafa alatt. Dér Heni a kebleire fókuszál, és szerencsére VV Mici is posztolt... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.