Tündéri kislány volt Emily Ratajkowski

fotó kislány Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski legújabb fotójából megtudtuk, hogy a szexi sztár kiskorában igen csak kiakasztotta a cukiság mérőt. Tündéri felvételek! 

Azt már megszokhattuk, hogy a világ egyik leghíresebb modellje napról napra szexis fotókkal árasztja el az internetet. Láthattuk már egy szál csipkében vonaglani, de arra is volt példa, hogy totál meztelenül fürdőzött Görögországban.

Ám most valami olyat mutatott, amilyet talán még soha, vagy ha igen, akkor bizony nagyon régen. A 26 éves szépség nemrég ünnepelte a születésnapját, így az alkalomnak köszönhetően megmutatta gyermekkori énjét.

Birthday week moods

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

A szexi sztár kislánykori fótójáért mindenki odáig volt, hiszen nagyon aranyosan grimaszol. A gyermeki báj már inkább csábító vonásokká alakult át, de azért maradtak olyan motívumok Emily arcában, amelyek még most is a kicsikori megjelenésére emlékeztet minket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.