Emily Ratajkowski egy szál csipkében vonaglott

Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP -
modell videó Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski ismét megmutatta: csipkés fehérneműben pózolt. A rajongók teljesen elájultak a színésznő szépségétől. 

A leginkább vetkőzéseiről, semmint színészi alakításairól híres 25 éves sztár ismét felrobbantotta az internetet legújabb posztjával. Egy rövidke kis videót töltött fel közösségi oldalára, melyben egy szál csipkés fehérneműben vonaglik a kanapén. Természetesen teste nagy része fedetlenül maradt, így jól látható Emily napbarnította, vadító alakja.

Megpillanthattuk Emily kockás hasát, telt dekoltázsát és hosszú combjait is.

Secret project in NYC today coming to you March 2017

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett videó,

A követői teljesen megőrültek a videó láttán, közel két millióan kattintottak rá és több mint 6 ezer komment érkezett néhány óra leforgása alatt.

Legutóbb, a Golden Globe gálán viselt ruhájával hívta fel magára a figyelmet: a napsárga estélyi ruhából gyakorlatilag mindene kilátszott, ezzel kapcsolatban pedig megoszlottak a vélemények.

A fiatal lány előszeretettel mutogatja magát, és úgy tűnik, minél kevesebb rajta a textil, annál felszabadultabban pózol a kamerának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.