A legcsodásabb menyasszonyi ruhák a celebvilágban

esküvő menyasszonyi ruha pompa Hollywood pezsgő2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban, ahol a hétköznapok is csillogóbbak és fényűzőbbek, mint az átlagemberek világában, az esküvők és a menyasszonyi ruhák is olyanok, mint egy igazi tündérmesében. Mutatjuk is a legpompázatosabb celebmenyasszonyokat!

Amal Clooney

Ahogy a hétköznapokban, úgy az esküvőjén is a klasszikus elegancia híve volt George Clooney felesége. Az Oscar de la Renta ruha és a hozzá tartozó hosszú fátyol az időtlen szépséget idézte. A ruha pontos árát sajnos nem tudjuk, csak azt, hogy az esküvő összköltsége túllépte az egymilliárd forintot.

Amal Alamuddin és az esküvői ruha tervezője, Oscar De La Renta Fotó: Annie Leibovitz

Sofia Vergara

Jóval 1 milliárd felett volt Sofia Vergara és Joe Mangeniello esküvője is. A világraszóló lakodalomra pedig világraszóló menyasszonyi ruha dukált, így esett a színésznő választás egy Zuhair Murad kreációra, amiben igazi hercegnőként tündökölt.

Sofia Vergara Zuhair Murad kreációjában állt az oltár elé Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Jessica Biel

Justin Timberlake felesége sokakat meglepett rózsaszín ruhájával, de nagyon jól állt neki ez a különc választás. A színésznő saját bevallása szerint a romantikus és a nőies vonalat akarta képviselni, amire több, mint 25 millió forintot költött. A ruhát a tervezővel, Giambattista Vallival közösen álmodta meg a bájos színésznő.

Jessica Biel a 25 millió forintos esküvői ruhájában Forrás: People Magazine

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen és John Legend ma már kétgyermekes szülők. Az esküvőjüket 2013-ban, a Comói-tónál tartották. A csodálatos modell a ceremóniához, a vacsorához és a bulihoz is egy-egy Vera Wang ruhát választott. Elsőszámú ruhája egy nagy tüllszoknyás darab volt, aminek az árát nem akarta elárulni, csak ennyit mondott: "Én is nézem a menyasszonyi ruhás műsorokat, ahol sokan 8 milliót is költenek a ruhájukra. Az enyém ennek a közelében sem volt, mégis tökéletesen éreztem magam benne."

Chrissy Teigen Vera Wang ruhát viselt esküvőjén Forrás: Instagram/aarondelesie, Twitter/chrissyteigen

Katalin hercegné

Az egész világ érdeklődve követte figyelemmel Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjét. Az Alexander McQueen divatház kreatív igazgatója, Sarah Burton fenséges ruhát tervezett a a királyi boldogító igenhez. Nagy hatású lett a kreáció: a hosszú csipkeujjak azóta divatba is jöttek. A ruháért egyébként nem kevesebbet, mint 100 millió forintot költöttek.

Katalin hercegné a Sarah Burton által tervezett fenséges ruhában Forrás: AFP

Eva Longoria

A tavalyi év legnagyobb durranása Eva Longoria esküvője volt, aki immáron harmadszor mondta ki a boldogító igent. Ruháját egyik legjobb barátnője, Victoria Beckham tervezte, így nem is csoda, hogy hatalmas érdeklődés övezte, vajon milyen stílusú menyasszonyi ruhát álmodott meg az egykori Spice Girl. Az eredmény egy egyszerű, letisztult ruha lett, amit sokan túlságosan is egyszerűnek ítéltek, szerintünk viszont jól illett a harmadik igenhez, a színésznő pedig csak úgy ragyogott benne, és mindig ez a lényeg.

Eva Longoria és Victoria Beckham Forrás: Instagram/Victoria Beckham

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.