Szőrös fürdőruhában pózolnak a nők: Fotók!

Forrás: Thinkstock -
fashion week Nyár fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő bikinidivat indult útjára nemrég: ha ezt a fürdőruhát viseled, garantáltan elkerül minden férfi. 

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a legújabb fürdőruhatrend is Amerikában látott napvilágot. Valószínűleg pillanatok alatt végig söpör majd a világon, hiszen a hülyeségre mindig vevők az emberek. De ennek aztán tényleg semmi értelme.

A strandokon felvillanó szőrös férfitestekkel nincs semmi baj, még akkor sem, ha esetleg valakinek más az ízlése. De olyan emberrel még sosem találkoztunk, aki szerint a bundával borított női mellkas vonzó lenne.

Mindenesetre a legújabb divatnak köszönhetően ez is bármikor megtörténhet, ezért ne lepődjön meg senki, ha a Velencei-tónál vagy a Balatonon megjelenik egy-egy lobogó mellkasszőrrel flangáló női alak. Elsőre nagyon ijesztően fest, de nem kell megijedni:

a macibunda nem valódi.

Make 'em say WTF FREE US shipping Link in bio

Beloved Shirts (@belovedshirts) által megosztott bejegyzés,

Tevepatabugyi az új női fehérneműtrend: Fotó!

Azt már megszokhattuk, hogy kelet felől mindig érdekes trendújítások érkeznek hozzánk, ám ezzel az új hóborttal mégiscsak sikerült egy kicsit meglepni minket. Íme, a tevepatabugyi!

Molnár Anikó Olaszországban sütkérezik - Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170613-molnar-aniko-olaszorszagban-sutkerezik.htmlLehet irigyelni az egykori Nagy Ő-t, ugyanis nem akárhol sütteti a hasát: Olaszországban napoztatja dögös idomait Molnár Anikó. TrendOrigoWeisz Fanni mesésen fest bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170613-weisz-fanni-mesesen-fest-bikiniben.htmlWeisz Fanninak nincs mit takargatnia, egyszerűen mesésen fest bikiniben. A modell szerencsére olykor meg is örvendezteti rajongóit egy-egy lengébb öltözkében készült fotóval, ezúttal sem győzték dicsérni Fanni idomait. Trend--Ezek lesznek a nyár legmenőbb sminkszíneihttp://www.life.hu/trend/20170607-ezek-lesznek-a-nyar-legmenobb-sminkszinei.htmlA szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság. Trend--Interjú a világ legdrágább testű nőjével, Amanda Lepore-ralhttp://www.life.hu/trend/20170612-interju-a-vilag-legdragabb-testu-nojevel-amanda-lepore-ral.htmlA LifeBallra a világ legdrágább testű nője, Amanda Lepore is ellátogatott, ahol a Life.hu-nak egy igazán exkluzív interjút adott. Elmondta, miért őt nevezik a világ legdrágább testű emberének, mint ahogy azt is megtudhattuk, elégedett-e már önmagával, vagy további műtéteket tervez. Amanda, aki Armand névvel született és 17 éves kora óta él nőként, New Yorkban lakik, szerepelt már Elton John klipjében, énekel, rappel, színészkedik, modellkedik, és most jelent meg a legújabb könyve. Trend--Így néz ki most Thalía Sodi, a Rosalinda sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170612-igy-nez-ki-thalia-sodi-a-rosalinda-sztarja.htmlItthon nézettségi rekordokat döntött meg a Rosalinda, a főszereplő Thalia Sodi volt, aki nemcsak színésznőként, de énekesnőként is kiváló. A sorozat több mint 15 éve készült, de a sugárzó színésznő azóta egy percet sem öregedett. Trend--VV Mici szexi fürdőruhában ugrál: Videó!http://www.life.hu/trend/20170612-igy-ugral-a-medencebe-vv-mici.htmlNem hiába, visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár: VV Mici is megmutatta mennyire örül ennek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.