Ezzel a sminkkel a legnagyobb kánikulában is hódíthatsz

Forrás: Thinkstock -
szépségápolás kánikula Nyár smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ellenállhatatlan vágyat érzel, vagy mert az alkalom megkívánja, hogy tökéletes legyen a megjelenésed, akkor érdemes körültekintően megválasztani a nyári piperéket, hogy tartós legyen a sminked.

Kezdd az előkészületeket radírozással: távolítsd el az elhalt hámsejteket kíméletes arcradírral. Az alapos arctisztítás után válassz könnyű szerkezetű szérumot vagy esszenciát bőröd hidratálásához. Ezek pillanatok alatt felszívódnak. A nagy melegben pórusaink kitágulnak, ezért minimalizálj egy bőrtökéletesítő primerrel. Ez a láthatatlan csodakrém egységesíti bőröd szerkezetét és tartósabbá teszi az alapozódat is.

Ezután folyékony, vitaminokban gazdag alapozóval egységesítsd vékonyan a bőrszínedet, és krémpirosítóval élénkítsd az orcáidat, majd kontúrmentesen dolgozd össze az alapozóval, végül finoman púderezd le transzparens púderrel a T-zónádat. A szemsminkhez érdemes a tartós szemhéjkrémeket és szemceruzákat előnyben részesíteni. Ha zsírosodásra hajlamos a szemhéjad, akkor használj báziskrémet, és csak ezután tedd fel a szemhéjkrémet.

Nyáron használj tartós szemhéjkrémeket és szemceruzákat! Forrás: Thinkstock

Tipp

Ha a szemhéjkérm előtt harmonizáló árnyalatú, fényes szemhéjpúdert satírozol a báziskrémre, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon tartós lesz a szemsminked.

Ha könnyed sminkre vágysz, akkor válassz tartós, vízálló tust, akár színes változatban. A magas páratartalom miatt, a maradandó, biztonságos élmény érdekében szempilláidat csak vízálló szempillaspirállal fesd ki.

Az izgalmas, színes ajkakról nyáron sem kell lemondanod. Ha azt szeretnéd, hogy hidratált és puha maradjon, érdemes leradíroznod, majd ajakápolóval kényeztetni festés előtt. Válassz tartós, mattra száradó, folyékony ajakrúzst, ami ellenállóbb a fényes társainál. Ha mindennel kész vagy, sminkfixálóval rögzítsd a sminked, így még tartósabb lesz a végeredmény.

Ezeket a szépségápolási újdonságokat kell kipróbálnod idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20170607-ezeket-a-szepsegapolasi-ujdonsagokat-kell-kiprobalnod-iden-nyaron.htmlMust-have darabok Larion Oscar sminkmestertől. Trend--Ezek lesznek a nyár legmenőbb sminkszíneihttp://www.life.hu/trend/20170607-ezek-lesznek-a-nyar-legmenobb-sminkszinei.htmlA szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság. Trend--Magyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Adriana Limahttp://www.life.hu/trend/20170607-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-adriana-lima.htmlÉletem meghatározó pillanatai között tudhatom, amikor a Fashion Weeken dolgoztam, így találkozhattam a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott és legszebb szupermodelljével, Adriana Limával New Yorkban, ahol a nemzetközi sajtónak nyilatkozva elárulta szépségtitkait. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a tökéletes szelfisminkhttp://www.life.hu/trend/20170606-a-honap-sminktrukkje-a-tokeletes-szelfi-smink.htmlItt a nyár, a nagy baráti találkozások, az utazások, a fantasztikus bulik időszaka, ahol csak úgy repkednek a fényképek. Ezzel a szelfibiztos sminkkel biztosan te leszel a legszebb. TrendThinkstock5 dolog, amiért megéri megtanulni sminkelnihttp://www.life.hu/trend/20170515-5-dolog-amiert-megeri-megtanulni-sminkelni.htmlA sminkelés nemcsak néhány termék felhasználása az arcodon, valójában a smink az egyediség és az önkifejezés lehetőségét rejti. Íme 5 dolog Larion Oscar sminkmestertől, ami miatt érdemes elsajátítani a fogásokat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.