Gaál Noémi elképesztő bikinialakot villantott: Fotó!

Forrás: TV2 -
fotó bikini Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémit már nagyon régóta nem láthattuk szexi fotókon, de a népszerű tévés most úgy döntött, megmutatja magát. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Gaál Noémi tavaly év végén távozott a TV2-től. A 46 éves sztárt hidegzuhanyként érte a hír, mikor azonnali hatállyal felmondták a szerződését. Noémi akkor még értetlenül állt az események előtt, bár utólag azt mesélte, hogy bizonyos jelekből érezni lehetett volna a vihar előtti csendet.

Ezen azóta már túllépett, és állítása szerint kifejezetten jót tett neki a változás. A családja egy teljesen felfrissült, kisimult Noémit kapott, ami nagyon sok téren megmutatkozik a csinos feleség mindennapjaiban.

Éppen ezért úgy döntött, hogy hosszú évek után újból megmutatja magát, hiszen 46 éves kora ellenére is fantasztikus alakkal rendelkezik.

Könnyes szemmel búcsúzott a TV2-től Gaál Noémi

Távoznia kellett a TV2-től Gaál Noéminek, aki 19 éven keresztül volt a csatorna időjósa. Előbb Németh Lajossal, majd Reisz Andrással felváltva számoltak be az időjárásról, de Noémi számára ez a korszak lezárult. Nem tudni, miért, de elküldték a TV2-től, a közlemény szerint közös megegyezéssel. Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott kollégáitól.
Mi kerüljön az ajkainkra idén nyáron? Eláruljuk!http://www.life.hu/trend/20170607-mi-keruljon-az-ajkainkra-iden-nyaron-larion-oscar-sminkmestre-elarulja.htmlKáprázatos az idei ajakszínezők felhozatala. A nemzetközi trend fokozatosan fényesebbé varázsolja a csábítás második legfontosabb kellékét, így nem véletlen, hogy roskadoznak az üzletek polcai a hidratáló ajakrúzsok, a lágy, selymes fényű, tartós folyékony ajakrúzsok valamint a csillogó szájfények alatt. TrendThinkstockExtrém frizurára váltott Bencsik Tamara - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170623-bencsik-tamaranak-extrem-frizuraja-lett.htmlBencsik Tamarát a TV2 tehetségkutatójából ismerhetik az emberek, de manapság már biztosan elmennének mellette az utcán. Külseje úgy megváltozott, hogy rá sem leeht ismerni!TrendOrigoMire jók a színes korrektorok? Így használd őket!http://www.life.hu/trend/20170607-igy-hasznald-a-szines-korrektorokat.htmlBizony nincs hibátlan bőr, csak a tökéletességre való törekvésünk, ezért kinek melyik, de a korrektor a nélkülözhetetlen barátunk. TrendThinkstockAprócska vörös bikiniben szexizik Miley Cyrus: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170622-furdoruhaban-pozol-a-szexi-miley-cyrus.htmlMiley Cyrus vadító bikinis fotót villantott... Trend--Muri Enikőnek új frizurája lett: szőke hajra váltott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170622-muri-eniko-szoke-hajra-valtott.htmlMuri Enikő élete gyökeresen megváltozott az utóbbi időben, az új szakaszhoz pedig új külső dukál. Szőke hajra váltott az énekesnő.TrendOrigoKatalin hercegné csipkeruhában volt az ascoti derbin - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170621-katalin-hercegne-csipkeruhaban-volt-az-ascoti-derbin.htmlTermészetesen a királyi család sem hagyta ki az ascoti derbit, ahol a brit arisztokraták minden évben tiszteletüket teszik. Katalin hercegné egy pompázatos csipkeruhát választott erre az alkalomra.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.