Pánt nélküli bugyi az új női fehérneműtrend

Forrás: cstringdirect.com -
fehérnemű bugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neked van már pánt nélküli bugyid? Íme az új őrület, amit ismét Amerikának köszönhetünk. 

Elképesztő fehérnemű újítás került napvilágra, ami szinte már semmit sem takar a nők intim testrészéből. A pánt nélküli bugyi különlegessége, hogy kizárólag a közvetlen nemi szervet borítja, és sokkal inkább hasonlít egy intim betéthez, mint egy fehérneműhöz.

A pánt nélküli bugyi az új női fehérneműtrend Forrás: cstringdirect.com

Mostmár fürdőruhából is választhatunk pánt nélküli darabot, ami a napoznivágyóknak előny, hiszen a fürdőbugyi ilyen módon nem hagy nyomot.

A fehérneműdivat folyamatosan változik, főleg a nők körében, de azt még nem tudni, hogy az Amerikából származó innováció mennyire fog elterjedni a világban - tudta meg a Tények.

Tevepatabugyi az új női fehérneműtrend

Azt már megszokhattuk, hogy kelet felől mindig érdekes trendújítások érkeznek hozzánk, ám ezzel az új hóborttal mégiscsak sikerült egy kicsit meglepni minket. Íme, a tevepatabugyi! Fotó!

Salma Hayek érthetetlen meztelen fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20170626-salma-hayek-furcsa-meztelen-fotot-posztolt.htmlSalma Hayek félmeztelen fotót posztolt. De kivételesen nem igazán értjük, hogy mi volt ezzel a célja? TrendOrigoPintér Marianna szexi fenekétől felforrt az internet: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170623-igy-szexizik-pinter-marianna.htmlAz Éden Hotel egykori sztárja olyan vadító hátsót villantott, amitől mindenki szája tátva maradt. Még a csajoké is. Trend--Kövérnek nevezték Karlie Kloss, modellthttp://www.life.hu/trend/20170623-karlie-kloss-megkapta-a-kover-jelzot.htmlHihetetlen, hogy manapság már mindenkit kövérnek neveznek, aztán meg csodálkozunk azon, hogy az emberek önértékelési gondokkal küzdenek. Szerencsére a szexi modell nem vette a szívére a dolgot. Trend--Gaál Noémi elképesztő bikinialakot villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170623-szexi-furdoruhas-foton-pozol-gaal-noemi.htmlGaál Noémit már nagyon régóta nem láthattuk szexi fotókon, de a népszerű tévés most úgy döntött, megmutatja magát. Trend--Olyria Roy melleiért rajong az internet: Videó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170621-olyria-roy-hatalmas-melleit-vizslatja-a-vilag.htmlSokat nem kell azon gondolkodni, hogy Olyria minek köszönheti a hírnevét: akkora mellekkel rendelkezik, hogy a nő már nem is látszik mögöttük. TrendOrigoZimány Linda ultradögös fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20170619-elkepesztoen-szexi-zimany-linda.htmlKülönleges fotót posztolt az Instagram-oldalán Zimány Linda: egy óriási, aranyló gumimatracon pózol. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.