Bordavillantással tarolnak a legszexibb sztárok: Fotók!

modell karcsú borda szexi villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, hogy a karcsúság jegyében már mindenfélét kitalálnak: a legnagyobb sztárok mostanság a bordáikat villantják meg a közösségi oldalakon. 

Azt már elfogadtuk, hogy vannak bizonyos őrületek, divatirányzatok és ruhadarabok, amelyek megvették a közönséget kilóra: elfogadtuk, hogy bizonyos országokban menő tevepata bugyit hordani, és abban is biztosak vagyunk, hogy az Amerikából induló szőrös furdőruhadivat is el fog érni kis hazánkba.

#Ibiza take me away...

Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) által megosztott bejegyzés,

De az azért elég durva, hogy a legszebb modellek azt hirdetik az újabb fotóikkal, hogy az a nő a szexi, akinek a bordái átszúrják az ember bőrét.

Nem egészséges dolog, hogy túlsoványodott csontkollekciókat akar gyártani a világ az egészséges testű nőkből.

I need you out in Jamaica relaaaxxin..

Bella Hadid (@bellahadid) által megosztott bejegyzés,

Valószínűleg sokan végig sem gondolják ezt, miközben pörgetik a közösségi oldalakat, pedig egyre több sztárnál jelennek meg a szexiséget szimbolizáló kilógatott bordák - írta meg a Cosmopolitan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.