Eva Longoria elképesztően fest bikiniben: Fotó!

fotó Eva Longoria fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus alakot villantott a tengerparton Eva Longoria. A férje bizonyára büszke rá: Fotó! 

A 42 éves színésznőt és a férjét Marbella városában kapták lencsevégre, ahogy jó hangulatban strandoltak a Playa Padre partján. José Antonio Bastón bizonyára büszke a feleségére, aki akkor is fantasztikusan néz ki, ha nem egy kirívó fürdőruhában szeli a habokat.

Csodásan festett a spanyol vízparton a sztár Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Eva ugyanis egy kétrészes, pasztell színű fürdőruhában jelent meg a parton, amiben semmi különlegesség nincs, mégis jól néz ki. Ehhez egy sötétbordó rúzst, fülbevalót és egy divatos napszemüveget is választott, ezekkel dobta fel a szett hangulatát.

Megmutatta formás alakját az egykori Született feleség Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A fürdődressz egyébként alattomos, mert színében és formájában nem nagy durranás, de nagyon szépen kiemeli a színésznő domborulatait: nagy hangsúlyt fektet a melleire és a fenekére, így mégis csak eléri, hogy minden szempár rá szegeződjön - írta meg a DailyMail.

Eva Longoria Hawaii egyik szigetén szexizik - Fotó!

Eva Longoria nem szégyenlős, számtalan módon megcsodálhattuk már: megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül reggelente, és azt sem rejti véka alá, hogy edzés után az ő arca is kissé viseltes. Ám a Született feleségek sztárja ismét megmutatta formás combjait: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.