Beyoncé miniszoknyás alakot villantott: Fotó!

fotó sztáranyuka Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi sztáranyukán semmi nem látszik, pedig most adott életet az ikreinek. Vajon mi a titka? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Beyoncé nemrég életet adott az ikreknek, akiket már mindannyian nagyon vártunk. Szerencsére a kicsik egészségesek, bár egy darabig kórházban kellett maradniuk sárgaság miatt.

Ám mostmár minden a legnagyobb a rendben: a babákat kiengedték a kórházból, Beyoncé pedig hosszú idő után újra posztolt magáról egy fotót, mi meg csak ámulunk és bámulunk. Vajon hogy lehetséges, hogy a 35 éves sztáron egyáltalán nem látszik az ikerterhesség nyoma?

A követők, akik 3 millió kedveléssel jutalamzták a fotót, valószínűleg ugyanúgy el vannak ájulva Beyoncé szépségétől, mint mi.

Sztárok, akik elvetéltek: Többen is megküzdöttek gyerekükért

A vetélés sokkal gyakoribb, mint gondolnánk, és bizony a hírességeket is éppúgy érinti, mint a hétköznapi embereket. A veszteség számukra is ugyanakkora fájdalom, ezért sokan hallgatnak róla, de vannak olyan sztárok, akik megosztották az emberekkel a szenvedésüket. Beyoncé, Nicole Kidman vagy éppen Courtney Cox is ismeri azt az érzést, amikor egy baba úgy dönt, nem marad velük.

Molnár Anikó szépészeti beavatkozáson esett át - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170717-molnar-aniko-szepeszeti-beavatkozason-esett-at.htmlMolnár Anikó is szeretné késleltetni az öregedés folyamatát, ezért vett részt egy szépészeti beavatkozáson. Mivel már elmúlt 40 éves, úgy érezte, arcának szüksége van egy kis felfrissítésre. TrendOrigoTücsiből igazi Baywatch-lány lett: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170716-szexi-furdoruhas-fotot-villantott-tucsi.htmlA párductestű műsorvezető kiverte a biztosítékot: ilyen fotóval lehet a legjobban kínozni a férfi rajongókat, az biztos. Trend--Katy Perry magához nyúlt a strandon: Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170716-igy-taperolja-magat-katy-perry-a-strandon.htmlA mostanában szőkén garázdálkodó énekesnőtől nem újdonság, hogy időnként kiveri a biztosítékot. De most aztán túllőtt a célon. Trend--Ezzel a sminkkel a legnagyobb kánikulában is hódíthatszhttp://www.life.hu/trend/20170616-a-smink-ami-kanikulaban-is-kitart.htmlHa ellenállhatatlan vágyat érzel, vagy mert az alkalom megkívánja, hogy tökéletes legyen a megjelenésed, akkor érdemes körültekintően megválasztani a nyári piperéket, hogy tartós legyen a sminked. Trend--Szexi fotót villantott Nádai Anikó http://www.life.hu/trend/20170715-igy-szexizik-a-hetvegen-nadai-aniko.htmlA csinos műsorvezető nem akármivel tölti a hétvégét: megmutatta magát szexi háziasszonyként. TrendOrigoKim Kardashian kínos ruhabakija - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170715-kim-kardashian-kinos-ruhabakija.htmlKim Kardashian szerint a melltartó a világ legfeleslegesebb ruhája. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.