Így lubickol bikiniben Kulcsár Edina- Fotó!

fotó Kulcsár Edina bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina egy vidám hangulatú, mégis szexis fotót tett közzé az oldalán. Nyilván imádják a követői is.

Nemrég még azon szomorkodott Kulcsár Edina, hogy nem sikerült jól a diétája, és pocakot növesztett a nyárra, de ezt követően olyan durván belehúzott az edzésbe, hogy teljesen leesett tőle az állunk. A napokban videót is mutatott a brutális gyakorlatokról, amelyeket még nézni is fárasztó.

Most pedig egy olyan felvétel került fel a sztár oldalára, amin jól látszik a szorgos munka gyümölcse:

tökéletes alak, napbarnított bőr, természetes víz és napfény.

Mi kell még a nyárhoz? Talán egy hűsítő koktél.

Edina elárulta a képe mellé csatolt posztban, hogy a hétre nagy hőséget jósoltak, így aki teheti, utazzon víz közelébe. A fotó természetesen hamar elnyerte a követők tetszését, egy óra alatt ezer lájkot gyűjtött be.

Kulcsár Edina az édesanyjával szelfizett: Fotó!

Kulcsár Edina nem mindennapi fotót tett közzé az oldalán: együtt pózolt az édesanyjával. Anya és lánya annyira megdöbbentően hasonlítanak egymásra, hogy fel is merült bennünk a kérdés: nem lehet, hogy ők inkább testvérek? Fotó!

Legnagyobb sztárok legforróbb fotói: Galéria!http://www.life.hu/trend/20170714-igy-szexiznek-a-legforrobb-hiressegek.htmlTombol a nyár, ilyenkor pedig mindenkiről lekerül textil. Előkerülnek a cérnavékony fürdőruhák, a lenge kendők és a falatnyi fehérneműk is. Nézzük, milyen bikiniben pózolnak a leghíresebb párductestű szépségek: Fotók! Trend--Tücsiből igazi Baywatch-lány lett: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170716-szexi-furdoruhas-fotot-villantott-tucsi.htmlA párductestű műsorvezető kiverte a biztosítékot: ilyen fotóval lehet a legjobban kínozni a férfi rajongókat, az biztos. Trend--Szexi fotót villantott Nádai Anikó http://www.life.hu/trend/20170715-igy-szexizik-a-hetvegen-nadai-aniko.htmlA csinos műsorvezető nem akármivel tölti a hétvégét: megmutatta magát szexi háziasszonyként. TrendOrigoKaty Perry magához nyúlt a strandon: Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170716-igy-taperolja-magat-katy-perry-a-strandon.htmlA mostanában szőkén garázdálkodó énekesnőtől nem újdonság, hogy időnként kiveri a biztosítékot. De most aztán túllőtt a célon. Trend--Minden idők legmenőbb napszemüvegei: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170714-ezek-minden-idok-legmenobb-napszemuvegei.htmlAkármit is veszel magadra nyáron, egy jó napszemcsivel mindent fel lehet dobni: fotók! Trend--Kate Middleton megmutatta a dekoltázsát http://www.life.hu/trend/20170713-mellvillantos-dresszben-jelent-meg-katalin.htmlKatalin nemrég egy csodás ruhában jelent meg egy igazán különleges eseményen. Fantasztikusan festett, ám ezúttal jóval többet mutatott magából, mint szokott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.