Nagy piros háromszög lett Rihannából

fotó ruha Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb jó indulattal sem tudunk sok pozitívumot mondani Rihanna legújabb ruhaválasztása kapcsán. 

Rihanna a Valerian című film európai premierjén vett részt, és az alkalomra egy piros estélyi ruhát választott magának. A dressz azonban számos kérdést vet fel az emberben: például, hogy vajon szándékosan esnek ki belőle a mellei, vagy csak nem volt a méretében?

Íme Rihanna, és a borzalmas ruhája Forrás: AFP

Az is érdekes, hogy a szoknya alatt egy focicsapatnyi gyerek is elférne, egyáltalán nem látni az énekesnő alakját. Úgy fest, mint egy egyenlőszárú háromszőg, amelynek a csúcspontja a sztár melleiben végződik.

Bizonyára van oka annak, hogy az énekesnő rejtegeti a testét Forrás: AFP

Furcsa, hogy Rihanna mostanában direkt olyan ruhákat visel, amelyekben egyáltalán nem látni az alakját. Nemrég készítettünk is egy rövid összeállítást a közelmúltban viselt Rihanna-szerkókból, mert véleményünk szerint a furcsa stílus nem lehet véletlen. Vagy kisbabát vár vagy felszedett prá kilót a szexi sztár.

Kivillannak a mellek a legújabb bikinikből - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170725-kivillannak-a-mellek-a-legujabb-bikinikbol.htmlAzt hinné az ember, hogy a bikiniknél már csak a mintákban lehet újat mutatni, de nem. Még mindig takarhat kevesebbet és kevesebbet ez a darab: a legutolsó divat szerint a legjobb, ha itt-ott kilóg a cici! Trend--Köböl Anita irtó szexi, mégis elégedetlen magával: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170725-szexi-bikinis-foton-pozol-kobol-anita.htmlA csinos műsorvezető különleges fotóval örvendeztette meg a követőit: így fest bikiniben. Trend--Ben Affleck figyelmeztette barátnőjét, hogy öltözzön igényesebbenhttp://www.life.hu/trend/20170725-ben-affleck-figyelmeztette-baratnojet-hogy-oltozzon-igenyesen.htmlBen Affleck nagyon ad a külsőségekre, így hiába imádja új barátnőjét, nem elégedett vele: felszólította, hogy legyen igényesebb! Trend--Így készül a Balaton ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20170720-igy-keszul-a-balaton-ihlette-smink-larion-oscartol.htmlCsobbanj a nyár legizgalmasabb színeivel. Legyél elragadóan vonzó pillanatok alatt nappal vagy az esti vízparti bulikon! Trend--Jó pár évet letagadhatna Sharon Stone: Bikinis fotóhttp://www.life.hu/trend/20170724-igy-szexizik-bikiniben-a-kozel-hatvaneves-sharon-stone.htmlSharone Stone fürdőruhás fotójától leesett az állunk: nem úgy néz ki, mint aki mindjárt betölti a 60 éves kort. Trend--Meztelenül pózolt Caroline Wozniacki: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170724-caroline-wozniacki-meztelenul-allt-kamerak-ele.htmlCaroline Wozniacki ledobta a textilt, és felforrósította maga körül a levegőt: ilyen fotókat még sosem láttunk róla. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.