Kiss Ramóna őrületes alakot villantott: fotó!

fotó Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna ismét megmutatta mitől döglik a légy: a híres színésznő bombaalakot mutatott.

Nemrég a popsiját mutatta meg a követőinek, amiről elég nehezen tudtuk levenni a tekintetünket, de az újabb fotójának hála ismét van mit bámulni a közösségi oldalán. A szexi sztár kirobbanó formában van, hiszen nem csak a karrierje terén ér el sorra nagy sikereket, hanem a magánélete is csodásan alakul.

Ramóna szerelme, Lékai Máté ugyanis nemrég megkérte a csinos szőkeség kezét, aki természetesen boldogan igent mondott. Viszonylag hamar, durván fél év elteltével került sor az eljegyzésre, amit saját bevallása szerint Rami sem gondolt volna, de most mégis úgy érzi, hogy ez volt a legmegfelelőbb alkalom.

Ez az a felvétel, ami felpörgette a követők pulzusát Forrás: Instagram

A frissen feltöltött fotója pedig bizonyíték arra, hogy jó döntést hoztak: láthatóan egyensúlyban van, és fantasztikusan néz ki. Nem csoda, hogy egy nap alatt közel 10 ezer kedvelést gyűjtött össze az Instagram oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.