Hódi Pamela fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela döbbenetesen szexi fotót villantott a közösségi oldalán: így búcsúzott el Jesolótól.

Nemrég még azon gondolkodtunk, hogy vajon miért maradt el Berki és Pamela esküvője? Sokak szerint már az elejétől kezdve tudni lehetett, hogy nem fognak összeházasodni, míg mások szerint zátonyra futott a kapcsolatuk, ezért nem volt menyegző.

Mindkét lehetőség reálisnak tűnt, bár a sztárok friss fotóiból úgy tűnik, hogy nagyon is jól megvannak együtt, szakításnak nyoma sincs. Legutóbb Jesolóban süttették a hasukat, ahonnan Pamela egy bombasztikus bikinis fotót posztolt a követőinek:

☀️ #jesolo #nagyonjovolt #maritthonvagyunk #mostazertnembanomhogynemsutanap #kellahusites #szepnapotmindenkinek

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Nem meglepő, hogy a végtelen lábai több, mint 10 ezer kedvelést hoztak a konyhára, illetve számtalan elismerő kommentet is kapott.

Hódi Pamela szomorú, hogy elmaradt az esküvője?

Mint ismeretes, Hódi Pamela és Berki Krisztián váratlanul, két héttel a kitűzött esemény előtt lefújták a tervezett álomesküvőjüket. Közösségi oldalaikon tudatták követőikkel a hírt, ám bővebben nem kívánták megmagyarázni a dolgot. Pamela azonban az esemény után egy szomorú posztot tett közzé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.