Kim Kardashian megmutatta a bájait: Fotó!

mell Kim Kardashian dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian legújabb fotójától kicsit kiakadt mindenki, aki csak látta. Főleg a férfiakat hozta izgalomba a botrányhősnő legújabb szettje.

Mióta Kim Kardashian leszokott arról, hogy az agyon szerkesztett narancsbőrös fenekét mutogassa, újból imádni kezdték az emberek. A popsi helyett mostanság inkább a cicikre kerül a hangsúly, amik szintén nagyon messze vannak a természetestől, de a fenekével ellentétben legalább feszesek és narancsbőr-mentesek.

Ennek örömére fel is töltött egy újabb fotót az oldalára, ami valóban nagyon vadító lett, még női szemmel nézve is. A csipkés, feszülős "nadrág" sokat sejtetően tapad rá Kim combjaira és a nemi szervére is. De mindezekrő egyértelműen elterelik a figyelmet a metál melltartóban kipakolt mellek.

Kellő visszaigazolás, hogy a poszt 5 óra leforgása alatt 600 ezer kedvelést kapott a sztáranyuka közösségi oldalán.

12 millióért fogadott béranyát Kim Kardashian

Kim Kardashian nagyon szeretne még egy harmadik csemetét, de az orvosok óva intették attól, hogy újból teherbe essen. Mint kiderült, már a második terhességet sem ajánlották a szexi sztárnak, de őt ez egyáltalán nem érdekelte. Olvass tovább itt...

Szőrharisnya és társaik: sokkoló dizájnerholmik, amiknek semmi értelmehttp://www.life.hu/trend/20170810-dizajnerholmik-amiknek-semmi-ertelme.htmlSzinte heti szinten számolhatnánk be a legújabb, divatosnak kikiáltott darabokról, amelyek valójában se nem szépek, se nem praktikusak. Nem is olyan régen összeszedtünk jó pár sokkoló ruhadarabot, ezúttal viszont újabb meglepő dizájnerholmikkal bővült a furcsaságok sora. Íme! TrendOrigoMelltartó nélkül bulizott a Szigeten Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20170811-melltarto-nelkul-bulizott-a-szigeten-toth-andi-wiz-khlaifa.htmlÉletében elször látogatott ki a Szigetre Tóth Andi, Wiz Khalifa koncertjére volt kíváncsi. TrendOrigoBódi Sylvi új hajat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170810-bodi-sylvi-stilust-valtott-foto.htmlBódi Sylvi folyamatosan elkényezteti követőit: ezúttal új hajáról posztolt.TrendOrigoBrutál szexi fotót villantott Baukó Éva http://www.life.hu/trend/20170810-igy-szexizik-a-vizparton-bauko-eva.htmlÉva legfrissebb fotója lassan felrobbantja az internetet: természetes szépségével hódít a sztár. Trend--Jessica Simpson túltolta a miniszoknyát: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170809-elonytelen-ruhaban-villantott-jessica-simpson.htmlA bevállalós énekesnő nem bízta a véletlenre: olyan ruhában jelent meg, amiben még azok is észrevették, akik amúgy nem szerették volna. Trend--Megmutatta smink nélküli arcát az Agymenők sztárja, Mayim Bialikhttp://www.life.hu/trend/20170809-megmutatta-smink-nelkuli-arcat-mayim-bialik.htmlMayim Bialik, az Agymenők sztárja megmutatta, hogyan néz ki, milőtt elkészíteni a sminkjét. Az utána és az előtte kép között óriási a különbség! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.