Elképesztő szelfit lőtt Tóth Vera

Forrás: Tóth Vera -
Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elégszer leírni, micsoda dögös nő lett a nagy fogyása után Tóth Vera. 

Úton a Szigetre lőtt magáról egy fotót Tóth Vera, amelyen szinte nem is lehet ráismerni. Rajongói ezúttal nem csak az énekesnőtől, de menő napszemüvegétől is elaléltak. Vera elárulta, nagyon szereti ezt a kiegészítőt, ezért vigyáz is rá nagyon.

Megyek a Szigetre! Puszi

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Fürdőruhában mutatta meg bájait Batánovics Lilihttp://www.life.hu/trend/20170812-furdoruhaban-mutatta-meg-bajait-batanovics-lili-x-faktor-felfedezett.htmlA 2013-as X-Faktor egyik legtehetségesebb énekesnője volt Batánovics Lili. A fiatal tehetségről mostanában keveset hallani, de néhány napja figyelemre méltó fotókat posztolt a Facebookjára. TrendOrigoEnnyit keres Palvin Barbi és Mihalik Enikő és Axente Vanessahttp://www.life.hu/trend/20170806-ennyit-keres-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-axente-vanessa-magyar-szupermodellek.htmlNem árulunk el nagy titkot azzal, hogy elképesztően gazdagok is a világhírű magyar szupermodellek, Mihalik Enikő, Palvin Barbara és Axente Vanessa. De mégis mennyi az annyi? TrendOrigoŐk az idei Anna-bál legszebb lányaihttp://www.life.hu/trend/20170730-a-2017es-annabal-legszebb-lanyai.htmlSzombaton rendezték meg a 192. Anna-bált. A legszebb lánynak a tizennyolc éves balatonfüredi Barna Dorinát találták, első udvarhölgye, a balatonfüredi tizennyolc éves Schütz Annamária Kinga , a második udvarhölgye, a tizenhét éves balatonfüredi Kiss Kíra Dalma lett. TrendOrigoPucéran pózol Ashley Graham (18+)http://www.life.hu/trend/20170722-teljesen-puceran-pozol-ashley-graham-plus-size-modell.htmlAshleyről a képet Patrick Demarchelier neves divatfotós készítette. A plus size modell pedig posztolta a fotót, amellyel most is lenyűgözte a teltebb idomok rajongóit. TrendOrigoÍgy néz ki smink nélkül Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20170624-tolvai-reni-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlA nagy melegre való tekintettel nem festette ki magát az énekesnő... TrendOrigoJubilál a Szeged Szépe: tizedjére keresnek szépségkirálynőthttp://www.life.hu/trend/20170624-jubilal-a-szeged-szepe-tizedjere-keresnek-szepsegkiralynot.html„Szeged Szépe – A legjobb választás" – ez a jelmondat immár egy évtizede bizonyította érvényességét, s a jubileumi szépségkirálynő-választásra a legjobb bulikkal, exkluzív programokkal és nyereményekkel készülnek a szervezők. A 15 és 25 év közötti hölgyek június 30-áig jelentkezhetnek, s érdemes sietni, hiszen százan indulhatnak a versenyen, országosan és határon túlról egyaránt várják a jelentkezőket. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.