Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi csodaszép és ezt nem is fél megmutatni. Ezúttal durván szexi fotót mutaott magáról.

A világsztárok érdeklődését is felkeltő szupermodell ezúttal olyat mutatott, amitől garantáltan mindenkinek édes álmai lesznek. Barbi egy oszlopnak támaszkodva, szabad szemmel alig látható, zsinóros bikiniben pózolt.

Off to the BEACH ☀️

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Sokan vádolták a szexi sztárt, hogy az elmúlt időszakban felszedett néhány kilót, ám ezzel a fotóval azt is bizonyítja, hogy egy deka felesleg sincs rajta.

Palvin Barbara: "Nem lehet összehasonlítani Márkot és Leonardo DiCapriót"

Palvin Barbi nemrégiben még Hamiltonnal bulizott, most azonban sokkal fontosabb dolga akadt.. itthon...

Szexi alakot villantott Tücsi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-megmutatta-strandalakjat-tucsi.htmlA fiatal szépség olyan fotót tett közzé, ami akár egy képeslap is lehetne. TrendOrigoMegmutatta természetes arcát Liptai Claudia http://www.life.hu/trend/20170814-igy-nez-ki-smink-nelkul-liptai-claudia.htmlKülönleges fotóval örvendeztette meg a rajongóit Liptai Claudia: így néz ki reggel, mikor ül a dugóban. Trend--Így fest Luis Fonsi csodálatos felesége: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-buszke-lehet-a-szep-felesegere-luis-fonsi.htmlKözös képek kerültek napvilágra Luis Fonsiról és a feleségéről: nagyon jól néznek ki együtt. Trend--Pocakos, szakállas pasas lett Ben Affleckből? Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-pocakot-es-szakallat-is-novesztett-ben-affleck.htmlAugusztus 12-én, lesifotósok kapták lencsevégre Ben Afflecket, aki ugyan elég ramatyul fest, mégis jól érzi magát. Trend--"Crotch Charm": intim ékszer női bugyikba tervezve http://www.life.hu/trend/20170814-crotch-charm-a-nok-uj-orulete.htmlÍme egy új divatőrület, ami nem meglepő módon Japánból indult útjára, és egyre nagyobb teret hódít. A leghíresebb webshopokból már bárki számára elérhető. Trend--Intimtetkót villantott Tóth Gabi http://www.life.hu/trend/20170813-intimtetkot-villantott-toth-gabi-enekesno.htmlÉdesanyjával szelfizett Tóth Gabi, ám az "anyás nap" nap, ahogy ő fogalmaz, pikánsra sikeredett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.