smink nélkül Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta retusálatlan arcát Mádai Vivien. 

A sztáranyuka olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amin többen is meglepődtek. A követők hosszas beszélgetésbe kezdtek a fotó alatt, a kép megosztónak bizonyult.

Kiderült, hogy Vivi szeplős, amit a napfény csak még jobban felerősít. Egyes követők szerint így is nagyon szép, sőt, egyáltalán nem lenne szabad rejtegetnie a szeplőit, míg mások szintén lesminkelik a szeplőiket, és kíváncsiak arra, hogy Vivi mivel tudja ilyen preczíen eltakarni őket.

A felvétel így is majdnem ötezer kedvelésnél jár, pedig mág egy napja sincs, hogy felkerült a műsorvezető Instagram oldalára. Lehet, hogy a pozitív vélemények után Vivi gyakrabban fog majd természetes fotót megosztani a kedvelőivel?

Evészavaráról mesélt Mádai Vivien: Videó!

Világszerte rengetegen küzdenek táplálkozási zavarral. Bizonyos esetekben az ember nem mer ételhez nyúlni, mert csak a hízás lehetőségét és a kilókat látja benne, ezért inkább sanyargatja magát, míg más esetekben az illető evéssel próbál minden problémát orvosolni. Mádai Vivien is mesélt, a maga megpróbáltatásairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.