Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, hatalmasra hízott Mariah Carey, az énekesnő legalább 100 kilós. Az imidzse javítása érdekében most egy szokványos, de mégis drasztikus eszközhöz nyúlt, így a Paper magazin címlapján fel sem ismernénk. 

Az énekesnő súlyproblémáiról nemrégibena német OK magazin adott hírt. A lap Carey barátját idézi: "Folyton siránkozik, labilis, egy kész roncs. De mindezt magának köszönheti. Ez az eredménye a túl sok evésnek, ivásnak és kevés mozgásnak". Carey közösségi oldalán pedig egyre sorakoznak a bántó kommentek: "akkora vagy, mint egy bálna", "csak nem babát vársz?" - írják.

Sok vád éri Mariah Carey-t túlsúllya miatt Forrás: Northfoto

Nos, Careynek a legfrissebb képe sem okozott osztatlan sikert, ugyanis, egyértelmű, hogy be akarja csapni a rajongóit. Az Instagram-oldalára feltöltött, a Paper magazin címlapjára készült fotóján darázsderékkal pózol, de minden egyéb testrészét vékonyabbra, és még az arcát is fiatalabbra photoshopolták. A követői -mint ahogy hízásást - ezt sem hagyták szó nélkül, kiakadtak, hogy Carey hülyének nézi őket.

#VivaLasPaper

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Mackónadrágban pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170818-mackonadragban-pozol-sarka-kata-kovetoi-beszoltak.htmlVéget ért Sarka Kata luxusnyaralása, a minap ugyanis már a Szent István-bazilika előtt pózolt és fel is töltötte a fotót az Instagramjára. A kézmozdulatából akár arra is lehet következtetni, hogy a Loved (szeretve) feliratú mackónadrág jellegű naciját akarta megmutatni a nagyközönségnek. TrendOrigoIntimtetkót villantott Tóth Gabi http://www.life.hu/trend/20170813-intimtetkot-villantott-toth-gabi-enekesno.htmlÉdesanyjával szelfizett Tóth Gabi, ám az "anyás nap" nap, ahogy ő fogalmaz, pikánsra sikeredett. Trend--Fürdőruhában mutatta meg bájait Batánovics Lilihttp://www.life.hu/trend/20170812-furdoruhaban-mutatta-meg-bajait-batanovics-lili-x-faktor-felfedezett.htmlA 2013-as X-Faktor egyik legtehetségesebb énekesnője volt Batánovics Lili. A fiatal tehetségről mostanában keveset hallani, de néhány napja figyelemre méltó fotókat posztolt a Facebookjára. TrendOrigoÖsszeöltözött kislányával Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170806-osszeoltozott-kislanyaval-noncsival-sarka-kata.htmlA gyerekeivel való nyaralását osztotta meg rajongóival Sarka Kata. TrendOrigoHabos-babos rózsaszínben pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170804-habos-babos-rozsaszin-ruhaban-pozol-sarka-kata.htmlRózsaszín, feltűnő ruhát választott vacsorájához Sarka Kata, aki az Instagramon meg is mutatta azt a követőinek. TrendOrigoPucéran pózol Ashley Graham (18+)http://www.life.hu/trend/20170722-teljesen-puceran-pozol-ashley-graham-plus-size-modell.htmlAshleyről a képet Patrick Demarchelier neves divatfotós készítette. A plus size modell pedig posztolta a fotót, amellyel most is lenyűgözte a teltebb idomok rajongóit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.