Kim Kardashian kontúrozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sminkelés világában a kontúrozás egy teljesen átlagos, hétköznapi dolog. De úgy tűnik Kim Kardashian ezt is újra értelmezte. 

Kim Kardashiannak köszönhetően már egy csomó hasznos tippet megtudhattunk a sminkeléssel kapcsolatban. Ám nemrég egy olyan fotó került fel a sztár weboldalára, amit nem tudtunk mire vélni.

A képen Kim boldogan hátradőlve ül egy széken, szélesre kitárt lábakkal. Egy férfi pedig mosolyogva matatja a sztár lábaközét. Persze azt pontosan nem tudjuk, hogy mi történik odalent, de állítólag kontúrozták a híres édesanya lábait.

Kim Kardashiannak még a lába között is kontúrozva van Forrás: kimkardashian.com

Itt a turpisság: ettől tűnnek a hírességek olyan tökéletesnek ( a photoshoptól eltekintve). Mert még a lábuk között is kontúrozva vannak a vonalaik.

Kim Kardashian feneket akart a nő, de belehalt a műtétbe

Latesha Bynum olyan feneket szeretett volna, mint Kim Kardashiané, ezért felkeresett egy "szakembert". A fenékátalakító beavatkozást egy manhattani lakásban végezte el egy férfi, aki plasztikai sebésznek adta ki magát, ám mint kiderült, mégsem értette annyira a dolgát. Olvass tovább itt...

Elfogadást hirdet a meztelenkedő fiatal blogger: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170901-ezert-meztelenkedik-a-fiatal-blogger.htmlA The Nude Blogger névvel lett híres az a 28 éves nő, akinek minden második fotója teljesen meztelen a közösségi oldalán. TrendOrigoYazmin Fox sikeres modell, pedig nagyon dundi: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170901-yazmin-fox-a-sulya-ellenere-lett-sikeres-modell.htmlA 36 éves Yazmin sosem gondolta, hogy egyszer modell lesz belőle. Pedig mostmár elképesztően sok követője van. TrendOrigoSemmit nem változott Dzsupin Ibolya, a Família Kft. sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170901-semmit-nem-valtozott-dzsupin-ibolya.htmlNem sűrűn szerepel Dzsupin Ibolya, pedig 65 éves létére elképesztő formában van. Persze már nem pontosan úgy néz ki, mint a Família Kft. idejében, de mégsem nagy a változás: remekül tartja magát! TrendOrigoTetoválások díszítik az intim zónát - Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170901-tetovalasok-diszitik-az-intim-zonat.htmlNem most kezdődött, hogy az intim területeket is szívesen kidíszíttetik a nők, de az biztos, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az őrület! Nézd meg, milyen mintékat varratnak odalentre a csajok. Trend--Nicolas Cage nagyon rosszul néz ki: fotó! http://www.life.hu/trend/20170901-rosszul-nez-ki-nicolas-cage.htmlAz 53 éves színész szabályosan le van pukkanva. De vajon miért? Trend--Sarah Stage 8 hónapos terhesen is vonzó: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170901-fantasztikusan-szexi-a-8-honapos-terhes-sarah-stage.htmlSarah Stage már a várandósság 8. hónapjában jár, de ez szinte egyáltalán nem látszik rajta. Elképesztő formában van. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.