Nicole Kidman lába a gusztustalanság határait súrolja: Fotó!

Nicole Kidman lábgomba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman felemás cípőben és ápolatlan lábakkal lépett a vörös szőnyegre. Az előbbire van magyarázat, az utóbbira nem valószínű...

A Hatalmas kis hazugságok című sorozatban hozott szerepéért kapott elismerést Nicole Kidman. A 69. alkalommal megrendezett Emmy-gálára a sztár egy csodálatos Calvin Klein ruhában érkezett, amely nagy hangsúlyt fektetett a színésznő dekoltázsára és a vállaira is.

Nicole Kidman egy gyönyörű Calvin Klein ruhában érkezett az Emmy-gálára Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A piros alkalmi ruhához egy rózsaszín magassarkút választott, ami első ránézésre furcsa lehet, hiszen a két cipő nem egyforma. Viszont, mint kiderült, ez szándékos, a lábbeli így lett megtervezve. Ám ahogy a színésznő lábára terelődik a figyelem, minimum két dolog szembetűnővé válik:

Az egyik az, hogy borzalmasan néznek ki a lábkörmei: nem az a baj, hogy rosszul választott körömlakkot, vagy nem elég tökéletes a formája, hanem az, hogy abszolút ápolatlannak tűnik.

A sárgás-barnás köröm nem lehet opció

egy ekkora nyilvános eseményen. Sőt, jobban belegondolva, még a négy fal között is zavaró.

A másik látványosság pedig a lábán látható megkeményedett bőr, ami egyenlő egy esztétikai gyilkossággal. Hiába a szép cipellő, ha a benne lévő láb ronda és ápolatlan.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Medencében fogdossa melleit az agyonretusált Nicole Kidman

Tény és való, hogy Nicole Kidman maga a légies elegancia, az idő múlását azonban nem tudja elviselni. A színésznőt a Stellar magazinnak fotózták, ő szerepel a legfrissebb szám címlapján. Nagyon jól is fest, de azért nem kellett volna ennyire szétretusálni az arcát: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.