Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata rövid frizurával és méretes keblekkel formálta izmos testét, erről pedig egy szexi fotót is villantott.

A szexi sztármami a sok teendő mellett mindig szakít időt a rendszeres testedzésre is. Ezúttal is az edzőteremből jelentkezett be, rajongói legnagyobb örömére.

Bár nehéz volt Kata merész pózólásától és mély dekoltázsától elvonatkoztatni, azért azt is észrevettük, hogy a sztár jóval rövidebb hajat vágatott magának.

#aftertraining #cardio #tired #gohome

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Gondoltad volna, hogy ennyi idős Sarka Kata? - Jó pár évet letagadhat

Sarka Kata Facebook-posztban írta meg, hogyan is telt számára a nagy nap.

Ő Michael Jackson élő hasonmása: fotó http://www.life.hu/trend/20170925-megtalaltak-michael-jackson-tokeletes-hasonmasat.htmlA rajongók hisztérikus rohamban törtek ki: a pop királya Michael Jackson életben van?Trend--Sminkelj úgy, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20170921-sminkelj-ugy-mint-catherine-zeta-jones.htmlBomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát. TrendOrigoÍgy próbál szexizni Kate Hudson: fotó http://www.life.hu/trend/20170925-kate-hudson-szexi-szerelesben-pozol.htmlAnnyira sokkoló a látvány, hogy az ember szeme nem tudja megszokni. Kate Hudson frizurája semmivel sem kompenzálható. Trend--Ilyen Mádai Vivien dekoltázsa nagyon közelről http://www.life.hu/trend/20170924-madai-vivien-dekoltazsa-nagyon-kozelrol.htmlÖrdög Nóra után Mádai Vivien is megmutatta fehérneműs testét, illetve csak egy kis részletét. Trend--Milánói divathét: egy kifutón a szupermodellek nagyágyúihttp://www.life.hu/trend/20170922-versace-spring-2018-kifuto-cindy-crawford-naomi-campbell-claudia-schiffer-carla-bruni-helena.htmlAlapítójára, a 20 éve meghalt Gianni Versacera emlékezve együtt állította a kifutóra az 1990-es évek neves topmodelljeit a Versace divatház a milánói divathéten. Kétségkívül ez volt a rendezvény legjobb pillanata. Trend--Egy kövér nő szexi fotójától őrült meg az internet: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-nem-attol-leszel-boldog-hogy-tokeletesen-vekony-vagy.htmlA szerelmesek egy szinte teljesen meztelen fotózással pecsételték meg az egymással szemben érzett bizalmat, az összetartozás tényét és a boldogságukat is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.