szülés után Csákány Mónika ÉNB Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég hozta világra kisbabáját Csákány Mónika, az Éjjel-Nappal Budapest Barbija, de ennek ellenére is fantasztikusnak néz ki. 

Szeptember 10-én született meg ÉNB Barbi, azaz Csákány Mónika első babája. A kislány a Lilien nevet kapta, és mint kiderült, a szülés szerencsére gördülékenyen és problémamentesen zajlott.

A sztáranyuka azóta már több képet is mutatott a csemetéjéről, akit eredetileg nyár végére vártak, mégis szeptemberi baba lett. Tündéri kislány, és az már valószínű, hogy az anyja szépségét örökölte, akinek nem sokkal a szülés után is bomba alakja van.

A frissen kiposztolt fotó már több mint tízezer kedvelésnél jár, ami nem meglepő, hiszen roppant jól sikerült felvételről van szó. Mónika csak úgy ragyog rajta, és látszik, hogy súlyproblémái abszolút nincsenek.

Elvált Horváth Gréta, az ÉNB sztárja

Gréta és Nikosz kapcsolata az utóbbi években már nem volt felhőtlen, aminek a fiatal édesanya többször is hangot adott. Korábban azt nyilatkozta, hogy a közös életük sehová sem vezet, ugyanis a férfi nem képes változásokat eszközölni magán. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.