Vajna Timi fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi imádja, ha szexi képeket oszthat meg magáról, és valószínűleg azt gondolta magában reggel, hogy a mai nap se múljon el úgy, hogy a rajongók nem látták legújabb fürdőruhás fotóját.

A cicivillantós videó után itt a popsimutogatós fotó. Követőinek most sem okozott csalódást, imádják a képet és a tangás fürdőruhát, aminek köszönhetően jól látszik, hogy milyen kerek Vajnáné feneke.

@rebeccaswimwear #swimsuit #beach #always #beachwear

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,


.

Puncis ruhákat mutattak be a New York-i divathéten (18+)http://www.life.hu/trend/20171001-puncis-ruhak-a-new-york-i-divatheten.htmlFurcsa ruhákat mutatott be a Namilia nevű divatmárka a New York-i divathéten pár napja. Nem biztos, hogy egy fityinget is adnánk bármelyikért, figyelmfelkeltésre azonban nagyon jók. Trend--Heti trendjelentés: Colin Firth felesége borzalmasan nézett kihttp://www.life.hu/trend/20170929-heti-trendjelentes-szerepel-benne-nina-dobrev-winnie-harlow-colin-firth.htmlA héten sem volt hiány ütős outfitekből. Az áttetsző anyagok, a kifinomult ruhák és a megdöbbentő darabok is jelen voltak a vörös szőnyegen. Mutatjuk az 5 legemlékezetesebb darabot! TrendNorthfotoEz a lány a twerkelés koronázatlan királynője: videó http://www.life.hu/trend/20170930-megtalaltuk-a-vilag-legugyesebben-twerkelo-nojet.htmlA lány Mizz TwerkSum néven vált ismertté, és ma már több, mint 1,5 millió ember követi a közösségi oldalát. TrendOrigoRúzsa Magdi elképesztően szexihttp://www.life.hu/trend/20170930-ruzsa-magdi-enekesno-szexi-felsoben-allt-szinpadra.htmlAz énekesnő aradon lépett fel, amelyről az Instagramjára is posztolt. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoRetusált fotókkal csapja be rajongóit Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20170930-retusalt-fotokkal-csapja-be-rajongoit-mariah-carey-aki-nagyon-meghizott.htmlAz énekesnő instafotói köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Trend--Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője botoxoltatta az arcáthttp://www.life.hu/trend/20170930-kollo-babett-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-botoxoltatta-az-arcat.htmlÚgy tűnik, a luxuséletnek a botoxolás is elengedhetetlen feltétele, legalábbis egy bizonyos kor felett. A Feleségek luxuskivitelben című reality második epizódjában szépészeti beavatkozáson vesz részt a műsor két szereplője, a 48 éves Rita és a 38 éves színésznő, Babett. Nem biztos, hogy érdemes volt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.