Hosszú Katinka különleges fotót posztolt

fotó Hosszú Katinka smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka nem mindennapi képet tett közzé: megmutatta, hogy milyen jól áll neki egy kis smink. 

Nemrég Katinka meghatottságáról szóltak a hírek, hiszen a sztár egy olyan elismerő levelet kapott, amitől egyszerűen szóhoz sem jutott. Az írást a közösségi oldalán is megmutatta, és a követői is rendkívül meghatónak tartják.

De láthattunk a közel múltban vicces fotót is, amit Shane a reggeli órákban készített önmagukról. Ekkor mindenki számára kiderült, hogy a reggeli ébredés bizony még Katinkának is olykor nehézséget okoz.

Most viszont Katinka egy olyan fotót tett közzé, amitől mindenki szája tátva maradt. Megmutatta magát kisminkelve, amire saját bevallása szerint is csak ritkán van ideje.

Hosszú Katinka nem tud kávét főzni: Fotó!

Nem lehet mindenki mindenben egyformán jó. Most megtudtuk, hogy mi Hosszú Katinka gyengesége, amiben még fejlődésre szorul. Vagy segítségre. Fotó!

A legmerészebb cicaszemek a kifutókrólhttp://www.life.hu/trend/20171026-dobd-fel-a-tusvonalad-eljen-az-uj-macskaszem.htmlSzezonról szezonra újra visszatérő elem a macskaszem. Sokan azt gondolják, hogy ez nem áll másból, mint hogy húzunk egy vonalat és már kész is. Ám a kreativitás új magasságokba emeli a klasszikusnak vélt tusvonalat: játékosabb és merészebb, mint valaha. Összegyűjtöttem nektek az idei divateseményekről a legizgalmasabb variációkat. Nézzétek csak! TrendOrigoCsősz Bogi bevallotta, van amikor nem hord bugyit!http://www.life.hu/trend/20171030-csosz-bogi-bevallotta-van-amikor-nem-hord-bugyit.htmlCsősz Bogi nem egy szégyenlős természet, hajlandó pikáns titkokat is elárulni magáról, például azt, hogy van-e rajta fehérnemű vagy nincs! TrendFotó: Mudra László - OrigoFeleségek luxuskivitelben: Így nézett ki Köllő Babett botox előtthttp://www.life.hu/trend/20171029-felesegek-luxuskivitelben-igy-nezett-ki-kollo-babett-botox-elott.htmlKöllő Babett égető kérdésre adta meg a választ: megmutatta, hogyan nézett ki botoxoltatás előtt.Trend--Előtte-utána: így néztek ki régen a plasztikafüggőkhttp://www.life.hu/trend/20171029-elotte-utana-igy-neztek-ki-regen-a-plasztikafuggok.htmlVannak, akik nem az alkohol vagy a kábítószer függői, hanem az orrműtétek, botoxos beavatkozások és ajakfeltöltések bűvöletében élnek. A sok műtét pedig nem széppé, hanem torzzá alakítja a plasztikafüggők arcát és testét. Pedig ők is voltak valaha normális emberek. Megmutatjuk, hogy néztek ki! Trend--Heti trendjelentés: mindenki Lily-Rose Depp melleiről beszélthttp://www.life.hu/trend/20171027-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lily-rose-depp-cate-blanchett-cindy-crawford.htmlA héten fenséges és nagyon bevállalós outfiteket láttunk a vörös szőnyegen. Egyedül Lily-Rose Depp volt az, aki nem a ruhájával, hanem idomaival keltett feltűnést. Mutatjuk is a részleteket! Trend--Vajna Timi felismerhetetlen vörös parókábanhttp://www.life.hu/trend/20171029-vajna-timi-felismerhetetlen-voros-parokaban.htmlVajna Timi szokatlan fotóval sokkolta követőit: vörösen még sosem láttuk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.