Menyasszonynak öltözött Radics Gigi

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor ruha menyasszony Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször átöltözött Radics Gigi az idei X-Faktor döntője alatt, de kétségtelen, hogy az első ruhája volt a legszebb. Nézzétek csak!

Radics Gigi nem aprózta el a belépőjét az idei X-Faktor döntőjében. Hatalmas, fehér estélyit viselt, aminek egy részét színes motívumok díszítették. Ehhez egy csodaszép kék nyakéket választott. A ruha szoknyájának tüllrésze akkora volt, hogy Puskás Peti segített az énekesnőnek abban, hogy sikerüljön bepréselnie magát a mentorszékbe.

X-Faktor döntő, Radics Gigi Forrás: X-Faktor

Az este folyamán Gigi többször is átöltözött. Amikor például Gulyás Rolanddal énekelte el az egyik legismertebb dalát, már egy arany ruhakölteményt viselt.

Emma Roberts látványos ruhája alig takart valamithttp://www.life.hu/trend/20171119-emma-roberts-bugyiban-paradezott-a-konyvfesztivalon.htmlMelyik rendezvény a legalkalmasabb arra, hogy egy fiatal színésznő villantson? Trend--PVC-be csomagolta testét Ciara: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171021-pvc-ruhaban-pozolt-ciara.htmlNéhány éve még Kim Kardashian volt a PVC ruhák királynője, most új híresség gondolta azt, hogy ez a legideálisabb ruha egy rendezvényre. Trend--Túl kicsi volt a bikini Tolvai Renin - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170826-tul-kicsi-volt-a-bikini-tolvai-renin.htmlGörögországban vakációzik Tolvai Reni, aki szuperszexi bikiniben pózol a tengernél. Még rajongói is megjegyezték, hogy ez a bikini, mintha egy kicsit szűk lenne. TrendOrigoUltrahosszú orrszőr lett a divathttp://www.life.hu/trend/20171010-kamu-es-hosszu-orrszor-az-uj-divat.htmlAnnyi divatőrületről beszámoltunk már, de a legújabbtól tátva maradt a szánk. Mindenkitől elnézést kérünk, akinek tetszik, de szerintünk ez egyszerűen undorító. Mutatjuk. Trend--Túl kicsi volt a bikini Tolvai Renin - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170826-tul-kicsi-volt-a-bikini-tolvai-renin.htmlGörögországban vakációzik Tolvai Reni, aki szuperszexi bikiniben pózol a tengernél. Még rajongói is megjegyezték, hogy ez a bikini, mintha egy kicsit szűk lenne. TrendOrigoAz 59 éves Madonna legemlékezetesebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20170812-59-eves-lett-madonna.htmlLady Gaga még a homokozóban játszott a dömperrel, amikor Madonna az ikonikus csúcsos melltartójában turnézott. Minden, amit ma látunk a menő énekesnőkön - Beyoncétól, Miley Cyruson át Gagáig - Madonnának köszönhető. Az elmúlt években persze a ma 59 éves dívának is voltak baklövései, de tény, hogy gardróbja tele van emlékezetes ruhákkal. Nézzük meg őket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.