Megmutatta méregdrága eljegyzési gyűrűjét Paris Hilton: fotó!

fotó eljegyzés Paris Hilton eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton végre nem csak az eljegyzésről, hanem a gyűrűjéről is posztolt. 

Ahogy azt már megírtuk, január elseje óta Paris Hilton és a kedvese jegyben járnak. A 36 éves sztár a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt. A jeles pillanatot a párocska természetesen meg is örökítette: hét darab fotót mutattak a rajongóknak.

Azt azonban eddig nem tudtuk, hogy milyen gyűrűvel kérték meg a szőke sztár kezét, de most egy külön Instagram fotót szentelt a gyűrűjének, ami nem meglepő módon gyémántkővel van díszítve, és a hírek szerint 2 millió dollárt, azaz durván 500 millió forintot ér.

Diamonds Are Forever... ✨✨ ✨✨

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

Paris nagyon boldog, hiszen Chris Zylka nem csak a barátja, a párja, hanem a legbizalmasabb társa és egyben élete szerelme is. - legalábbis az egykor balhés Hilton-lány így gondol rá.

Paris Hilton meghízott vagy terhes: fotó

A milliomoslány pocakja egészen gömbölyű lett, ám az nem derül ki, hogy mi az oka. A követői máris találgatásokba kezdtek, Paris vajon meghízott-e, esetleg babát vár. Persze az is lehet, hogy csak egy előnytelen képről van szó. Szerintetek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.