Sharon Stone kihívó dekoltázzsal jelent meg a Golden Globe-gálán

Sharon Stone dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 59 éves színésznőnek bizony semmit nem kell takargatnia: fantasztikus formában van Sharon Stone, amit a Golden Globe-gálán is bizonyított. 

A 2018-as Golden Globe gála a fekete estélyi ruhákról marad emlékezetes, de Sharon Stone dekoltázsát sem fogjuk jó ideig elfelejteni. A színésznő, aki fiával érkezett a filmünnepre, a 60. életévében jár, mégis fiatalos és gyönyörű, még a dekoltázsvillantás is jól áll neki.

Sharon Stone Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Kevin Winter
Heti trendjelentés: mi történt Katie Holmes arcával?http://www.life.hu/trend/20180105-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-gal-gadot-saoirse-ronan.htmlAz új év első hetében nem várta túl sok vörös szőnyeges esemény a hírességeket. Vasárnap éjjel viszont már Golden Globe-díjátadó lesz, így hamarosan beindulnak az események. De ne szaladjuk még ennyire előre, nézzük meg az év első hetének legemlékezetesebb pillanatait. TrendAFPExtrém száraz a bőröd? Így ápold télen!http://www.life.hu/trend/20180104-extrem-szaraz-bor-apolasa-telen.htmlAkinek extrém száraz a bőre, annak a téli időszak igazi kihívás. Pedig rendszeres ápolással számotokra is elérhető a szép és egészséges bőr. Trend--Ki volt 2017 legstílusosabb magyar celebje? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20171212-2017-legstilusosabb-magyar-celebje.htmlA magyar sztárvilág sem nélkülözi a vörös szőnyeges eseményeket. Ezekből készítettünk most egy válogatást, hogy megszavazhassátok: ki volt az idei év legstílusosabb híressége. Trend--2017 legrondább estélyi ruhái a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20171214-2017-legrondabb-estelyi-ruhai.htmlMilyen unalmas is lenne, ha mindig mindenki tökéletesen nézne ki. Akkor például nem születhetnének meg az olyan összefoglalók, mint ez is. Következzenek az év legrosszabbul megválasztott estélyi ruhái! TrendOrigoPucéran a vörös szőnyegen: ezek voltak 2017 legdurvább villantásaihttp://www.life.hu/trend/20171215-2017-legdurvabb-villantasai-a-voros-szonyegrol.htmlMár tavasszal azt jósoltuk, hogy 2017 a villantások éve lesz, és habár az év második felét nem nyomták meg olyan erősen a celebek, valóban nem volt hiány a meztelenkedésből a vörös szőnyegen sem. A 2016-os puncivillantós trend után idén inkább a pucér mellekre és meztelen popsikra került a hangsúly. Trend--Sminktrendek, amik 2017-ben sokkoltak minkethttp://www.life.hu/trend/20171213-sminktrendek-amik-2017ben-sokkoltak-minket.htmlA divatheteknek és az Instagramnak köszönhetően olyan sminktrendekről is be tudunk számolni 2017 végén, amelyek nem az esztétikumot, sokkal inkább a megbotránkoztatást helyezték előtérbe. Nézzük is ezeket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.