Oscar-jelölés vörös szőnyeg Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb férfi főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar!

Timothée Chalamet (Szólíts a neveden)

Még csak 22 éves, máris Oscar-jelölt a rendkívül tehetséges srác, Timothée Chalamet, akit nem mellesleg a vörös szőnyegen is imádunk. A klasszikus fekete öltönyön túl több vagány outfittel is megörvendeztetett minket: a kockás öltönyét és a barna bőrkabátos szerelését is kifejezetten szerettük. Reméljük a jövőben egyre többet fogjuk látni díjátadó eseményeken.

Timothée Chalamet Forrás: Getty Images

Daniel Day-Lewis (Fantomszál)

Csak a legnagyobb filmes ünnepekre választ klasszikus fazont, egyébként szeret lazábban öltözködni a vörös szőnyegen is. A sapkákat, kalapokat például nagyon szereti, és minden egyéb olyan kiegészítőért rajong, ami lazít az elegáns külsőn.

Daniel Day-Lewis Forrás: Getty Images

Daniel Kaluuya (Tűnj el!)

A 28 éves színésznek nemcsak világhírnevet, de Oscar-jelölést is hozott a Tűnj el! című horror. Daniel az idei Golden Globe-on a nagy vörös szőnyeges eseményeken megszokott csokornyakkendős, fekete-fehér szerelést hozta, egyébként pedig kifejezetten szeret kissé szokatlan dolgokat is kipróbálni. Ilyen volt például a mályva színű öltöny, ami ráadásul nem is állt rosszul neki, de nagy kedvence még a garbóval viselt öltöny.

Daniel Kaluuya Forrás: Getty Images

Gary Oldman (A legsötétebb óra)

A legfontosabb vörös szőnyeges eseményeken vagy teljesen feketében van, vagy fehér inggel viseli fekete öltönyét. Megjelenése nem a ruhája miatt lesz igazán feltűnő, de kétségtelen, hogy egy-egy izgalmas kiegészítőt szeret belecsempészni outfitjébe. Ezt a pöttyös csokornyakkendőt például meglehetősen sokszor viseli különböző öltönyzsebkendőkkel kombinálva. Azt is hozzá kell tennünk, hogy a lazább, kevésbé formális szerelést is nagyon jól tudja viselni.

Gary Oldman Forrás: Getty Images

Denzel Washington (Roman J. Israel, Esq.)

Denzel Washinton kapcsán különösen érdekes, hogy szinte soha nem visel csokornyakkendőt, habár a legnagyobb filmes eseményeken a férfiaknak ez a megszokott dress code. Azon túl, hogy néha megmutatja lazább - öltönyt pólóval és sneakerrel viselő - oldalát, benne inkább azt szeretjük, hogy szinte soha nem engedi el felesége kezét a vörös szőnyegen.

Denzel Washington Forrás: Getty Images

Ki a legstílusosabb OScar-jelölt?

Szavazz a legstílusosabb színésznőkre is!

Ha a legjobb női főszereplőnek járó díj jelöltjeire is kíváncsi vagy, kattints ide, és szavazz a legsítlusosabb színésznőre!

Stíluspárbaj: melyik sztár viseli dögösebben a mankót? http://www.life.hu/trend/20180123-begipszelt-labu-es-kezu-celebek-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlA sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült! Trend--Heti trendjelentés: Lady Gaga meztelen mellei visszatértekhttp://www.life.hu/trend/20180119-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-emma-stone-kate-parry-zoe-kravitz.htmlAlig telt el néhány hét az új évből, máris sikerült szinte mindenkinek a legrosszabb formáját hozni. Ezen a héten több sokkoló darabot láttunk kedvenc sztárjainkon, mint szépet: mutatjuk is őket! TrendNorthfotoSminktechnikák, amiket el kell sajátítanod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180118-sminktechnikak-amiket-el-kell-sajatitanod-2018ban.htmlTrendek jönnek-mennek, van aki követi, van aki nem, egy biztos, az új technikákkal káprázatosan szép megjelenésed lesz, érdemes kipróbálnod. Idén végre vége a maszkhatásnak, a sablonszerű kinézetnek, és előtérbe kerül a üdítően friss külső, amivel a természetes szépséged ragyog majd. TrendOrigoÍgy változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évbenhttp://www.life.hu/trend/20180115-igy-valtozott-a-ferfi-szepsegideal-az-elmult-100-evben.htmlAz 1900-as évek legelejéről mutatjuk be, hogyan változott a férfi szépségideál az elmúlt több, mint száz évben. Izgalmas, néhol meglepő fotók következnek! Trend--Sharon Stone kihívó dekoltázzsal jelent meg a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20180108-sharon-stone-kihivo-dekoltazzsal-jelent-meg-a-golden-globe-voros-szonyegen.htmlAz 59 éves színésznőnek bizony semmit nem kell takargatnia: fantasztikus formában van Sharon Stone, amit a Golden Globe-gálán is bizonyított. Trend--Ők voltak a Golden Globe legrosszabbul öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20180108-a-golden-globe-legrosszabbul-oltozott-sztarjai.htmlA 75. Golden Globe-gála nemcsak a díjazottak miatt marad majd emlékezetes, hanem a feketébe borult vörös szőnyeg miatt is. A fekete estélyi ruhákkal a zaklatások ellen tiltakoztak Hollywood csillagai. A klasszikus szín azonban nem mindenkinek hozott szerencsét: mutatjuk az este legrosszabbul öltözött celebjeit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.