Utálod a melltartódat? Ezt csinálod rosszul!

Forrás: Sloggi -
kebelfék2018 melltartó kényelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nincs olyan nő, aki ne átkozta volna el a melltartóját, vagy aki ne ért volna úgy haza egy hosszú és nehéz nap után, hogy első mozdulatával megszabadult ettől a praktikus, ámde sokszor nagyon is kényelmetlen ruhadarabtól. Ugye neked is ismerős? De mégis mit csinálunk rosszul?  

Lili, 27, blogger

A kényelmes melltartó szerintem olyan ritka, mint a kényelmes stiletto, meg mint a fehér holló. De ha rátalálsz, megveszed legalább háromféle színben.

Méret

A kényelmes melltartó nem csupán mítosz, de tény, hogy egy kis utánajárást is igényel, és persze próbálgatást, illetve egy szakértő segítse sem jön rosszul, ugyanis a nők több mint fele rossz méretű melltartót hord. Egyrészt ennek is köszönhető, hogy olyan sokan kényelmetlen viseletnek tartják ezt az egyébként praktikus fehérneműt.

Pántok

Érdemes figyelni a pántok ideális beállítására is, hiszen a melltartó nemcsak széltében lehet szoros. Fontos, hogy a pántok megfelelő tartást biztosítsanak, de ha túlságosan meghúzod, kényelmetlenné válik, és vágja majd a bőrödet. Ha nagyobb mellekkel áldott meg az ég, akkor arra is figyelj, hogy kellően széles legyen a vállpánt, így még komfortosabb lesz.

Érdemes odafigyelni a melltartó pántok ideális beállítására is Forrás: Shutterstock

Anna, 23, diák

Télen, amikor vastag pulóver van rajtam, inkább nem is hordok melltartót. Nyáron viszont muszáj, bérmennyire kényelmetlen is, mert nem akarok közszeméremsértő lenni. (nevet) Szerintem a boltok kínálatában több a szexi és csini darab, mint ami tényleg a nők kedvében szeretne járni, és az ő szempontjaikat venné figyelembe. Persze én is szeretem a szép melltartókat, de a hétköznapokon a kényelem a legfontosabb.

Újdonságok

Ha a melltartó kialakítása nem megfelelő, akkor a jó mérettel sem érsz sokat. Ahhoz, hogy megtaláld az igazit, keresd a legújabb technológiai megoldásokat az üzletekben. Ilyen például a hagyományos fém merevítőt nélkülöző fazon. A kosarakban megtalálható ergonomikusan formázott háló kiemelkedően kényelmes viseletet és közben tökéletes tartást biztosít. Találsz olyan melltartókat is, amelyek nagyon finom, légáteresztő anyagból készültek, így a melegben is kellemes érzés hordani őket. A hétköznapokon viselt melltartó anyaga legyen kellemesen rugalmas, ha lehet válassz varrás nélküli fazont, ami tökéletesen a testedre simul.

A sloggi legújabb Zero Feel melltartója tökéletes kényelmet nyújt a varrás és kapocs nélküli kialakításának köszönhetően Forrás: Sloggi

Kata, 30, mérnök

Tavaly nyáron történt, hogy bedöglött a klíma a munkahelyen. Bent ültem már korareggel óta, rengeteget kellett dolgoznom. Nyűgös voltam, melegem volt, kényelmetlen volt egy vékony réteg ruhát is elviselnem magamon. Végül úgy döntöttem, a mosdóban megszabadulok a melltartómtól, ami már rendkívül nyomott és idegesített, úgy éreztem, attól csak méginkább izzadok. "Végül is úgyis hamarosan végzek, az utolsó órákra legalább komfortosabb lesz" - gondoltam. Hát annyira kényelmes lett, hogy el is felejtettem visszavenni, csak azt vettem észre, hogy az utcán mindenki a vékony kis fehér blúzomat bámulja cicitájékon. Bárcsak lenne egy igazán kényelmes melltartó, ami tényleg kellemes viselet, és öröm hordani. Sajnos még nem találkoztam vele, de már alig várom a napot!

A cikket a Sloggi támogatta.

Tavaszi bőrápolási tippekhttp://www.life.hu/trend/20180302-tavaszi-borapolasi-tippek.htmlLassan, de biztosan közeledik a tavasz: hatékony gondoskodással most megújíthatjuk bőrünk szerkezetét. TrendOrigoOscar 2018: a villantások lopták el a show-t a díjátadót követő partinhttp://www.life.hu/trend/20180305-trendjelentes-az-oscar-galat-koveto-vanity-fair-partirol.htmlAhogy az lenni szokott, idén is a Vanity Fair rendezett after party-t az Oscar-díjkiosztót követően. Míg a díjátadón csak az ott érdekeltek vehettek részt, a bulin modellek, énekesnők, B kategóriás celebek is jelen voltak. Trend--A hónap sminktrükkje: fedezd fel a benned élő vadmacskáthttp://www.life.hu/trend/20180226-a-honap-sminktrukkje-fedezd-fel-magadban-a-vadmacskat.htmlÚjra visszatérnek az állatmotívumok, de nemcsak a divatba. Fedezd fel ragadozó, vadmacska éned, és próbáld ki a hónap legdögösebb sminkjét. TrendOrigoOscar 2018: álomruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180305-a-2018as-oscar-gala-legjobban-oltozott-sztarjai.htmlA Golden Globe és a BAFTA után a 90. Oscar-gála már nem a fekete ruhákról szólt. Ami a látványt illeti, mi ezt egyáltalán nem bántuk: nemcsak csodás színeket, szuper fazonokat is láthattunk a vörös szőnyegen. Mutatjuk a legjobbakat! Trend--Hófehér bőröd van? Így sminkelj!http://www.life.hu/trend/20180221-smink-hofeher-borueknek.htmlTalán a világos bőrűek a legszerencsésebbek, már ami az időtlen, ártatlan, érzéki kisugárzásukat illeti, a megfelelő sminktermékek felkutatása azonban okozhat némi bonyodalmat. Az alapozónál például figyelni kell rá, nehogy sárgás legyen az árnyalat. De érdemes időt fektetni ebbe, hogy aztán tökéletes sminket tudj készíteni magadnak. Trend--A kifutókról az Oscar-gála vörös szőnyegére: 10 emlékezetes ruhakölteményhttp://www.life.hu/trend/20180302-a-kifutokrol-az-oscar-gala-voros-szonyegere-10-emlekezetes-ruhakoltemeny.htmlHétfőn hajnalban kerülnek átadásra az aranyszobrok: az idei lesz a 90. Oscar-gála. Mint minden évben, idén sem csak a díjazottak névsorát várjuk, hanem a vörös szőnyeges bevonulás pillanatait is. Hangolódásként ezúttal 10 emlékezetes ruhakölteményt mutatunk, amelyek egyenesen a kifutóról érkeztek a vörös szőnyegre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.