fashion week modell Palvin Barbara modellkedés szexi Cannes vörösszőnyeg szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem okozott Cannes-ban sem csalódást a divatrajongóknak Palvin Barbara, amikor egy csodás, mélyen dekoltált estélyiben vonult a vörösszőnyegen. 

Már Palvin Barbara világhírű magyar modell is Cannes-ba utazott, a minap pedig már vörösszőnyegre is lépett, ahol megmutatta, mennyire szexi mélyen dekoltált és magasan felsliccelt fekete estélyiben.

Lazán feltűzött haja csodásan mutatott, az ékszerei pedig remekül passzoltak a ruhához.

Felforrt a vörösszőnyeg Palvin Barbara mélyen dekoltált ruhájától Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain

A mókás arcát is megmutatta Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/John Phillips
Sándor Orsi aprócska kombinéban szexizik: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180517-sandor-orsi-aprocska-kombineban-szexizik-foto.htmlSándor Orsi kétgyermekes anyaként is elképesztően dögös, most egy szuperszexi fotósorozat készült róla. TrendOrigoIsmét fehérneműre vetkőzött Ashley Graham: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180517-ismet-fehernemure-vetkozott-ashley-graham-foto.htmlAshley Graham ismét fehérneműben mutatta meg magát a közösségi oldalán. Friss fotóján elképesztően szexi. TrendOrigoMegyeri Csilla bikiniben mutatta meg feszes fenekét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180517-megyeri-csilla-bikiniben-mutatta-meg-feszes-feneket-foto.htmlMegyeri Csilla az Omszki-tónál mutatta meg formás hátsóját. TrendOrigoInspiráló lime: így használd a sminkedhezhttp://www.life.hu/trend/20180516-inspiralo-lime-igy-hasznald-a-sminkedhez.htmlÜdítően izgalmas lehetsz a limezöld árnyalattal. Ha imádod a friss, vibráló megjelenést, akkor mindenképpen próbáld belecsempészni a sminkedbe. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan! TrendOrigoVajna Timi gyönyörű estélyiben fesztiválozott Cannes-ban: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180516-vajna-timi-gyonyoru-estelyiben-fesztivalozott-cannes-ban.htmlVajna Timi csodálatosan csillogó estélyiben fesztiválozott Cannes-ban: Instagram-oldalán mutatta meg a ruhát. TrendOrigoÖrdög Nóra csipkés fehérneműben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180516-ordog-nora-csipkes-fehernemuben-mutatta-meg-magat-foto.htmlSzokatlanul merész fotót posztolt közösségi oldalára Ördög Nóra: a műsorvezetőt csipkés fehérneműben fotózta a férje, Nánási Pál. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.