fashion week ruha Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen új ruhadarabokat érdemes beszerezni az idei nyári szezonra? Mutatunk néhány kényelmes és igazán divatos holmit, amit te is imádni fogsz!
  • ingruha

Ki ne szeretné a nyári ruhát? Laza, könnyű, százféle stílusban, szabásban, mintában, színben megtalálható a boltok polcain. Az idei szezon nagy kedvence az ingruha, és ezen belül is nagy a választék: sportosabb és elegánsabb fazonok között is válogathatsz.

Mango 9995 Ft, H&M 5990 Ft Forrás: Mango, H&M
  • fonott táska

Annyira imádjuk ezt a trendet, hogy a fonottakról külön cikkben is megemlékeztünk. Ebbe a trendbe is sok minden belefér a strandra járós szalmatáskától a kézitáskán át a klasszikus kosarakig. Hihetetlenül nagy a felhozatal, így biztosan rátalálsz majd a neked való darabra.

Mango 9995 Ft, 11.995 Zara Ft Forrás: Mango, Zara
  • valami csíkos

Shortok, nadrágok, szoknyák, pólók, ingek, zakók, fürdőruhák, ingruhák: nincs olyan nyári ruhadarab, amit ne tudnánk beszerezni csíkosban. Egy dologra figyelj, függőleges irányú csíkozást keress, az optikailag megnyújt és vékonyít.

Bershka 7995 Ft, Mango 9995 Ft Forrás: Bershka, Mango
  • famer

A famer minden nyáron alapdarab. Még mindig megvan benne az a szabad életérzés, ami a hippi mozgalommal rakódott rá, és mikor máskor szeretné az ember ezt igazán érezni, mint a nyári időszakban! A short és az ing mellett ebben a szezonban a vádliközépig érő szoknya a nagy trend.

Bershka 6995 Ft, Zara 8995 Ft Forrás: Bershka, Zara
  • papucs

Az éktalpú és a flatform szandál, illetve a gyógypapucsstílus is marad 2018 nyarán, de felsorakoznak melléjük a lapos, bőrtalpú papucsok is, amik különösen strapabíróak.

Zara 8995 Ft, Mango 13.995 Ft Forrás: Zara, Mango
Akadálymentes divat: végtaghiánnyal és mozgáskorlátozottsággal élőknek terveztek ruhákat a MOME-nhttp://www.life.hu/trend/20180601-akadalymentes-divat-vegtaghiannyal-es-mozgaskorlatozottsaggal-eloknek-terveztek-ruhakat-a-momen.htmlA „Normcore" a kortárs divatelmélet kifejezése, mely a végletesen egyszerű, szélsőségesen „normális" öltözködés eszköztárát írja le. De vajon létezik-e normális test? Mi a normális? Meddig terjed a felelősségünk abban, ahogy ezeket a fogalmakat a társadalom formálja? Annyi bizonyos, hogy a ruhatervezésnek óriási szerepe, kommunikációs feladata és lehetősége van e párbeszéd alakításában. TrendOrigoHeti trendjelentés: Lady Gagától volt hangos egész New Yorkhttp://www.life.hu/trend/20180601-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-bella-hadid.htmlEzen a héten igencsak kevés említésre méltó vörös szőnyeges esemény volt. Szűkölködtünk a lélegzetelállító outfitekben, így körbenéztünk a street style és a B kategóriás celebek háza táján is. Trend--Ezektől az ételektől garantáltan ragyogó lesz az arcbőrödhttp://www.life.hu/trend/20180531-ezektol-az-etelektol-garantaltan-ragyogo-lesz-az-arcborod.htmlA bőrünk minősége nem kizárólag azon múlik, hogy milyen kozmetikumokat használunk. Az is hatással van rá, amivel belülről tápláljuk. Ha sok vizet iszol, attól máris élettelibb lesz, és ugyanígy van ez az ételekkel is. Mutatjuk, mit érdemes fogyasztanod, ha csodás bőrt szeretnél. TrendOrigoPraktikus és imádnivaló holmik, amik nélkül el se indulj a strandrahttp://www.life.hu/trend/20180530-praktikus-es-imadnivalo-holmik-amik-nelkul-ne-indulj-el-a-strandra.htmlIdén már május közepén is volt részünk strandidőben, és a június is kánikulai idővel kecsegtet. Vagyis itt az ideje a nyaralásra is gondolni, és beszerezni azokat a holmikat, amik igazán gondtalanná varázsolják a strandon eltöltött napokat. Trend--Hírességek, akik nem menyasszonyi ruhában mentek férjhezhttp://www.life.hu/trend/20180529-hiressegek-akik-nem-menyasszonyi-ruhat-viseltek-az-eskuvojukon.htmlBármennyire drága menyasszonyi ruhát ki tudtak volna fizetni, ők mégis valami rendhagyót választottak életük nagy napján. Neked bejönnek a szokatlan esküvői outfitek?TrendOrigoBikinifelső-körkép: találd meg a kedvenc fazonodathttp://www.life.hu/trend/20180525-bikinifelso-korkep-talald-meg-a-kedvenc-fazonodat.htmlHa már tudod, hogy milyen fürdőruha illik az alakodra, ideje elmerülni a boltok kínálatában, ahol nemcsak egyrészeseket és bikiniket találsz, de a bikinifelsők hihetetlenül széles tárháza is vár. Ez az a darab, amiből a legnagyobb a választék, de ne ijedj meg, segítünk közöttük eligazodni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.