Imádja az internet az összenőtt szemöldökű lányt, Sophia Hadjipantelit

fashion week szemöldök modell Ciprus beauty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja az internet Sophia Hadjipantelit, azt a görög-ciprusi modellt, akinek össze van nőve a szemöldöke.

Sophia Hadjipantelit dús, összenőtt szemöldökkel áldotta meg a természet, de ő ezt egyáltalán nem bánja, sőt kifejezetten örül annak, hogy valamiben különbözhet a többiekről. Instagram-oldalán is, amelyet már közel 200 ezren követnek, azt hirdeti, a szépség változatos és képeivel szeretné elérni, hogy a hasonló cipőben járó lányokat is fogadják el olyannak, amilyenek.

Mutatunk néhány inspiráló fotót a 21 esztendős modell képei közül!

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

I will be on @gmb tomorrow morning for a live interview at 6:40am! I’m so excited! ☠️

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Trading in my boat shoes for my doc martens ☠️ #ByeUSA

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Ha unod a virágmintákat, jöhetnek a gyümölcsök: bazárhttp://www.life.hu/trend/20180628-ha-unod-a-viragmintakat-johetnek-a-gyumolcsok-bazar.htmlA virágos, printelt ruhák évek óta minden tavaszi-nyári szezonban visszatérnek, de nem ez az egyetlen minta, amivel megélhetjük a vibráló életérzést. Ha valami újdonságot vinnél a ruhatáradba, keresd a gyümölcsöket! TrendOrigoKiderült, ki a Magyarország Szépe verseny 16 döntősehttp://www.life.hu/trend/20180628-kiderult-ki-a-magyarorszag-szepe-verseny-16-dontose.htmlKiderült, ki az a 16 lány, aki versenyben maradt a Magyarország Szépe döntőjében. A lányokról szexi bikinis fotókat is készítettek. TrendOrigoSzőrös nők borotválkoznak a legújabb borotvareklámbanhttp://www.life.hu/trend/20180628-szoros-nok-borotvalkoznak-a-legujabb-borotvareklamban.htmlÉvtizedek óta nézzük, hogyan borotválják a reklámokban a nők már amúgy is szőrtelen testrészeiket. Sok idő kellett, de végre egy borotvamárka előrukkolt egy újdonsággal: az ő hirdetéseikben szőrös nők borotválkoznak. TrendOrigoMeghan Markle úgy néz ki, mint Katalin hercegné: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180627-meghan-markle-ugy-nez-ki-mint-katalin-hercegne.htmlMeghan Markle-nek házassága óta jobban oda kell figyelnie öltözködésére, és úgy tűnik, a szigorú szabályokat másolással teljesítik a felelősök: Katalint csináltak belőle. TrendOrigo5 kedvenc fesztiválholmink magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/trend/20180626-ot-kedvenc-fesztivalholmink-magyar-tervezoktol.htmlA nyár a szabadság, az örömteli felszabadulás, a gondtalanság időszaka. Egy fesztiválon ez még inkább érvényes. Most megmutatjuk, melyek azok a magyar tervezős ruhák és kiegészítők, amelyek tökéletesen passzolnak ehhez az életérzéshez. TrendOrigoCsisztu Zsuzsa smink és retus nélkül mutatta meg arcát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180626-csisztu-zsuzsa-smink-es-retus-nelkul-mutatta-meg-arcat-foto.htmlSmink nélküli fotót posztolt Facebook-oldalára Csisztu Zsuzsa. A rajongó elámultak természetes szépségétől. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.