Palvin Barbi volt a velencei filmfesztivál nyitónapjának legdögösebb sztárja

Palvin Barbara Palvin Barbi velencei filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este a First Man című filmmel - amiben Ryan Gosling alakítja Neil Armstrongot - megnyitotta kapuit a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A nyitónapon a színészek mellett más hírességek is megjelentek, ott volt többek között Palvin Barbi. 
  • Ha már a magyar modell is jelen volt, naná, hogy ő lett a legdögösebb a vörös szőnyegen. Az Armani Privé ruhát különleges szabása, mintája, és a rejtett részletek tették egyedivé, mint a szoknya alatti fekete csipke.
Palvin Barbi Forrás: Daniele Venturelli/WireImage/2018 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
Palvin Barbi Forrás: FilmMagic/2018 Jacopo Raule/Jacopo Raule
  • Sara Sampaio szintén egy Armani Privé estélyiben jelent meg az eseményen. Mi kevésbé kedveljünk az ilyen nagy masnikkal kombinált darabokat, de a ruha anyaga, esése csodás volt.
Sara Sampaio Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Vittorio Zunino Celotto
  • Modellekből nem volt hiány, Izabel Goulart egy ezüst ruhában tündökölt, ami igencsak szexi volt, mindeközben az elegancia sem hiányzott belőle.
Izabel Goulart Forrás: Daniele Venturelli/WireImage/2018 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Az olasz származású színésznő, Carolina Crescentini ruhája nem volt rossz választás, szép volt az esése, szépek voltak a díszek, bár a csillag minta kissé elcsépelt már. A színésznő sminkje viszont annyira rossz volt, olyan szerencsétlenül emelte ki az előnytelen vonásokat, és még öregítette is.
Carolina Crescentini Forrás: WireImage/2018 Stefania D'Alessandro/Stefania D'alessandro
Carolina Crescentini Forrás: Getty Images/2018 Maria Moratti/Contigo/Maria Moratti/Contigo
  • A színész, rendező, forgatókönyvíró, Sylvia Chang Susan Sarandonra emlékeztetett, ő szokott Cannes-ban ilyen menő nadrágkosztümökben megjelenni, természetesen napszemüveggel. Sylvia Chang szerelését is imádtuk.
Sylvia Chang Forrás: Getty Images/2018 Ernesto Ruscio/Ernesto Ruscio
  • Egy újabb modell, Gaia Weiss a ceruza szabású bőrszoknyára szavazott, amit egy gyönyörű blúzzal egészített ki. Egyszerű, elegáns és dögös volt.
Gaia Weiss Forrás: WireImage/2018 Elisabetta A. Villa/Elisabetta A. Villa
  • Nem hagyhatjuk ki a nyitófilm női főszereplőjét sem, Claire Foy a sokszor vissza-visszatérő pink és piros párosítást választotta. Egyébként csodálatosan festett, nemcsak a színek miatt, de a ruha szabása, és rajta a kendő is tökéletesen mutatott.
Claire Foy Forrás: WireImage/2018 Elisabetta A. Villa/Elisabetta A. Villa
Serena Williams tüllszoknyájáról beszél az egész világhttp://www.life.hu/trend/20180829-serena-williams-tullszoknyaban-teniszezett-a-us-openen.htmlA legtöbb sportnak – főleg az olyanoknak, amelyeknek Anglia mondható a hazájának – megvan a hivatalos dress code-ja. Az évtizedek ugyan sokszor alakítanak a szabályokon, ettől függetlenül a mai napig is szigorú követlemények vonatkoznak erre. Ilyen sport például a tenisz is, ahol egyesek szerint éppen Serena Williams huzogatja a macska bajszát. TrendOrigo16 évesen felért a csúcsra Cindy Crawford lánya: megérkezett Karl Lagerfeld és Kaia közös kollekciójahttp://www.life.hu/trend/20180827-karl-lagerfeld-es-kaia-gerber-kozos-kollekciot-tervezett.htmlHa az ember olyan felmenővel akar érvényesülni a divatiparban, mint Cindy Crawford, ráadásul a tehetsége és szépsége sem marad el tőle, akkor lehetünk szemtanúi egy olyan hamar felívelő karriernek, amilyen Kaia Gerberé. TrendOrigoA 60 éves Madonna legnagyobb botrányai: születésnapi összeállítás (18+)http://www.life.hu/trend/20180814-a-60-eves-madonna-legnagyobb-botranyai.htmlHogyan máshogy emlékezhetnénk meg a pop koronázatlan királynőjének hatvanadik születésnapjáról, mint legnagyobb botrányaival. Madonna induló karrierjét még az egyház is rossz szemmel nézte, azóta persze némileg csitult az énekesnő polgárpukkasztó hajlama, de korántsem hagyta el. Hatvanévesen is ugyanaz a bevállalós díva! TrendOrigoImádni vagy utálni? A nagy szeplő kérdéshttp://www.life.hu/trend/20180809-imadod-vagy-utalod-a-szeploket.htmlVan, aki legszívesebben megszabadulna tőle, mások viszont kifejezetten szexepilnek tartják a szeplőt. Te mit gondolsz róla? TrendOrigoA top 13 kedvenc kiegészítőnk Meghan Markle gardróbjábólhttp://www.life.hu/trend/20180808-meghan-markle-legszebb-kiegeszitoi-taskak-cipok-egyebek.htmlA hercegi esküvő, vagy inkább már az eljegyzés óta semmi nem tartja akkora lázban a sajtót, illetve a divat szerelmeseit, a királyi család rajongóiról már nem is beszélve, mint Meghan Markle öltözködése. Minden hivatalosan eseményen viselt outfitjéről cikkek jelennek meg bíráló vagy éppen dicsérő felhanggal. Mi ezúttal azt a 12 kiegészítőt szedtük össze az elmúlt hónapokból, ami a legnagyobb kedvencünkké vált. Tarts velünk Meghan gardróbjába! TrendOrigoRúzstrendek az elmúlt száz évbőlhttp://www.life.hu/trend/20180814-ruzstrendek-az-elmult-szaz-evbol.htmlAhogy az általános divatirányzatok, vagy éppen a szemöldöktrendek, úgy változott az elmúlt tíz évtizedeiben az is, hogy milyen rúzs volt éppen a trendi. Következzenek az elmúlt száz év legdivatosabb árnyalatai. Neked melyik a kedvenced? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.