Dukai Regina régi képpel nosztalgiázott: ultra rövid, platina szőke haja volt

nosztalgia Dukai Regina rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina szüleivel tölti a hétvégét Kapuváron és előkerült néhány régi fotó, amiket múltidézés céljából közösségi oldalán is megosztott.

Dukai Regina a huszas éveiben olyan volt, mint egy kaméleon: úgy változtatta a külsejét, hogy sokszor rá sem lehetett ismerni. Meg kell jegyeznünk, hogy minden jól állt neki.

A hétvégét a szülői házban tölti a modell, ahol előkerült néhány régi kép is, amiket szívesen megmutatott követőinek.

Regi tinikorában ultra rövid, tüsi hajjal pózolt apukája mellett.

Akár egy vagány tinifiú. Hogy tetszik nektek?

Dukai Regina Forrás: InstaStory
Kapás Boglárka nagyon szexin ringatózik a vízenhttp://www.life.hu/trend/20181014-kapas-boglarka-nagyon-szexin-ringatozik-a-vizen.htmlSokak kedvence Kapás Boglárka úszónő, aki most megmutatta, hogy senki nem ringatózik olyan szexin a vízen, mint ő. Trend--Csalódtak rajongói Ashley Grahamben: túl vékonyhttp://www.life.hu/trend/20181013-csalodtak-rajongoi-ashley-grahamben-tul-vekony.htmlAshley Graham követői már nem tudnak azonosulni a modellel: szerintük túl vékony lett. TrendOrigoFresh Andit csodás ajándékkal lepte meg szerelmehttp://www.life.hu/trend/20181014-fresh-andit-csodas-ajandekkal-lepte-meg-szerelme.htmlVillányi Andrea, azaz Fresh Andi Los Angeles-ben nyaral barátnőjénél. Szerelme azonban kitalálta, hogyan lephetné meg egy csodás ajándékkal leküzde a távolságot. TrendOrigoEzek a legszebb hajszínek az őszi szezonban! Próbáld ki a kedvencedet!http://www.life.hu/trend/20181011-ezek-a-legszebb-hajszinek-az-oszi-szezonban.htmlAzt már tudjuk, hogy ha az őszi hajtrendek közül az egyik legextrémebb a vaníliailila árnyalat. Ha azonban valami visszafogottabbra, mégis divatosra vágysz, akkor a következő színeket ajánljuk! TrendOrigoTevepatavillantó bugyi az új trendhttp://www.life.hu/trend/20181011-tevepatavillanto-bugyi-az-uj-trend.htmlElképesztő új trend hódít a hölgyek körében: újabban tevepatavillantó bugyit hordanak. Trend--Egy orosz szalon előállt a kifésülhető manikűrrelhttp://www.life.hu/trend/20181008-egy-orosz-szalon-eloallt-a-kifesulheto-manikurrel.htmlSzámtalan elképesztő körömötlettel állt már elő az oroszországi Nail Sunny szalon. Most a kifésülhető körmöket mutatták be egy videóban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.