MTV EMA 2018: stílusmustra a vörös szőnyegről

Forrás: Getty Images for MTV/2018 Getty Images/Carlos Alvarez -
Lindsay Lohan Nicki Minaj MTV EMA vörös szőnyeg Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár az amerikai zenei díjátadókkal nehéz felvenni a versenyt, az MTV európai gáláján mindig legalább akkora a felhajtás, mint a tengerentúli rendezvényeken, ráadásul amerikai sztárokból sem volt hiány. Mutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait. 
  • Janet Jackson kissé punkosra vette a figurát, nyakörv ékszerekkel és rétegezéssel alakította ki az outfitjét. Mi az elegánsabb vörös szőnyeges stílusát jobban kedveljük.
Janet Jackson Forrás: Daniele Venturelli/WireImage/2018 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Bebe Rexha több ruhát is viselt az eseményen, de a legfeltűnőbb egyértelműen ez a piros latex cucc volt.
MTV EMA Bebe Rexha Forrás: Getty Images for MTV/2018 Getty Images/Carlos Alvarez
  • Nicki Minaj takar is meg nem is estélyi szabású ruhájában a csillogásé volt a főszerep.
Nicki Minaj Forrás: Daniele Venturelli/WireImage/2018 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • A spanyol származású énekesnő, Rosalía rózsaszín fodros ruhájával tűnt ki a tömegből, ami önmagában is érdekes választás volt, nem beszélve a chunky sneakerrel való párosításról.
Rosalía Forrás: Getty Images for MTV/2018 Getty Images/Carlos Alvarez
  • Jourdan Dunn az elegáns és a szexi villantós ötvözetét hozta ezzel a könnyű esésű ruhával. Jól passzolt hozzá a szinte láthatatlan, áttetsző műanyaggal kombinált cipő, habár a kényelemfaktort nem sikerült felfedeznünk benne.
Jourdan Dunn Forrás: Daniele Venturelli/WireImage/2018 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Dua Lipa szettjét a 80-as évek nagy virágmintái és vállhangsúlyos szabása inspirálta.
Dua Lipa Forrás: Daniele Venturelli/WireImage/2018 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Hailee Steinfeld buborékhatású minije különleges darabnak látszik.
Hailee Steinfeld Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Az eseményre Lindsay Lohan is meghívást kapott. A 32 éves sztár minimum 40-nek néz ki.
Lindsay Lohan Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
Nagy pizsamamustra: a legszebb és legmelegebb darabokhttp://www.life.hu/trend/20181026-pizsamamustra-pizsamak-a-hideg-estekre.htmlEgy igazi pizsamamániásnak nem is kell magyarázni a pihe-puha polárdarabok és az őszi bekuckózások jelentőségét és örömét. Körbenéztünk, melyek most a legszebb és legmelegebb pizsamák a fast fashion boltok kínálatában. TrendOrigoHeti trendjelentés: Hollywood új csillaga a 18 éves Mackenzie Foyhttp://www.life.hu/trend/20181030-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mackenzie-foy-meg-donnelly.htmlEzen a héten inkább a halloween tartotta lázban a sztárokat, mintsem a vörös szőnyeg, de azért utóbbiból sem volt hiány. Sőt új hollywoodi csillag születéséről számolhatunk be! TrendOrigoÉnidőre fel: fürdőbombák a csodaszép bőrérthttp://www.life.hu/trend/20181025-enidore-fel-furdobombak-a-szep-borert.htmlVannak, akik szerint a szépségért meg kell szenvedni, szerintünk azonban nincs is annál jobb érzés, mint amikor a szépülés a világ legkellemesebb dolga. Merülj el egy testet és lelket melengető habfürdőben, és közben élvezd, hogy a bőröd is feltöltődik energiával. TrendOrigoŐszi manikűr vidám tökökkel: így készítsd elhttp://www.life.hu/trend/20181025-oszi-manikur-tokokkel.htmlHabár sokat késett az idei ősz, most már végérvényesen a színes levelek, a töklámpások és a halloweeni sütemények lázában égünk. Ha te is így vagy ezzel, öltsd magadra ezt az életérzést. Mutatjuk a kedvenc őszi manikűrünket. TrendOrigoMicsoda nő! Ikonikus képek a születésnapos Julia Robertsrőlhttp://www.life.hu/trend/20181025-51-eves-lett-julia-roberts-ikonikus-fotok.htmlMa van Julia Roberts 51. születésnapja. A világ legszebb nőjének és a legszebb mosolyú nőnek is többszörösen megválasztott színésznőt ritkán látott fotóival ünnepeljük. Trend--Kávés pakolás a csodaszép bőrérthttp://www.life.hu/trend/20181025-kaves-pakolas-a-csodaszep-borert.htmlNemcsak az íze és az egészségre gyakorolt pozitív hatásai miatt lehet imádni a kávét, hanem azért is, mert szépítőszerként csodákat művel a bőrünkkel. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.