Katalin és Meghan hercegné is rövidebb ruhákat hord a várandósság alatt

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
fashion week alak terhesség Meghan Markle Meghan hercegné Katalin hercegné várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövidebb, térd fölé érő ruhákban láthattuk várandóssága alatt Katalin hercegnét, most pedig Meghan hercegné is ezt a trendet követi. De vajon mi lehet az oka, hogy a királyi szoknyák kurtábbak a terhesség ideje alatt?

Általában térdig vagy térd alá érő szoknyákban láthatjuk a királyi család nőtagjait, ám észrevehettük, hogy Katalin hercegné a várandósság ideje alatt rövidebb szoknyákat választott. Ezt a trendet követi Meghan hercegné is, habár csak néhány hete derült ki, hogy első gyermekét várja.

A várandós Katalin hercegné Forrás: Getty Images/Geoff Pugh Photography LtdTelegraph Media Group Ltd/Wpa Pool

Katalin hercegné kedvenc kismamamárkájának, a Seraphine-nek az alapítója elárulta, mi az oka ennek – írta az Express. Cecile Reinaud szerint a várandósság ideje alatt, ha a kismamák a lábaikat és a karjukat hangsúlyozzák, sokkal szebb sziluettet kap az alakjuk.

Harry herceg és Meghan hercegné Új-Zélandon tett látogatásán Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

Katalin általában sötét harisnyát viselt ez alatt az idő alatt, míg Meghan hercegné az eddigi fotók szerint inkább az átlátszó harisnyát részesíti előnyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.