Golden Globe-díj vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar előszobájának mondott Golden Globe-gálát idén 76. alkalommal rendezték meg Hollywoodban. Míg tavaly a fekete ruhák uralták a vörös szőnyeget, idén igencsak színes volt a felhozatal. Mutatjuk a kedvenc estélyi ruháinkat!
  • Egyik legnagyobb kedvencünk Saoirse Ronan Gucci ruhája volt: feltűnő, mégis elegáns darab.
Saoirse Ronan Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Kevin Winter
  • Charlize Theron a tőle megszokott letisztultságot hozta, ezúttal klasszikus fekete-fehérben. A ruha egy Dior haute couture darab. A színésznő tökéletes megjelenését ékszerei tették még különlegesebbé.
Charlize Theron Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Nicole Kidman egy Michael Kors darabban tündökölt, ami talán még jobban is tetszene, ha egy korábban viselt, némileg hasonló arany estélyi nem égett volna bele úgy a szívünkbe.
Nicole Kidman Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Dakota Fanning szereti az ilyen egyszerű szabású estélyi ruhákat és jól is állt neki ez az Armani Privé darab.
Dakota Fanning Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jon Kopaloff
Emily Blunt Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Ritkán sikerül jól összehozni a nadrágot szoknyával vagy uszállyal kombinált ruhákat, de Julia Roberts választását ezúttal kifejezetten szerettük, az este egyik legfényesebb csillaga volt ebben a Stella McCartney kreációban.
Julia Roberts Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • A Golden Globe-díjat elnyerő Lady Gaga Valentino Couture ruhája olyannyira megihlette az énekesnőt, hogy a haját is hasonló kékre festette. Utóbbi húzás annyira nem jött be nekünk, de a ruha szép volt, amolyan Disney-hercegnős.
Lady Gaga Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Ahogy már megszokhattuk, Emma Stone ezúttal is egy Louis Vuitton estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen.
Emma Stone Forrás: WireImage/2019 George Pimentel/George Pimentel
  • Tudjuk jól, hogy Janelle Monae imádja a jelmezszerű ruhákat, így ezzel a Chanel kreációval most tökéletesen kiélhette vágyait.
Janelle Monae Forrás: WireImage/2019 George Pimentel/George Pimentel
  • Az este egyik legtündöklőbb sztárpárja Irina Shayk és Bradley Cooper volt. Utóbbi fehér öltönyt választott, Irina pedig modellhez méltón öltözött fel egy combvillantós arany Versace ruhába.
Irina Shayk és Bradley Cooper Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison

Golden Globe 2019: a legrondább ruhák a vörös szőnyegről

Ahogy az a vörös szőnyeges eseményeken lenni szokott, a 2019-es Golden Globe-gálán sem csak álomszép estélyi ruhákat láthattunk. Most megmutatjuk a legrosszabb választásokat!

Sztárpárok a vörös szőnyegről: 2018 legstílusosabb és legfurcsább párosaihttp://www.life.hu/trend/20190103-2018-stilusos-sztarparjai-a-voros-szonyegrol.htmlA 2018-as év legszebb estélyi ruháit, legsokkolóbb sminkbakijait és a legdurvább dekoltázsait is megmutattuk már, most pedig a legemlékezetesebb sztárpárokon van a sor. Trend--2018 legdurvább villantásai a vörös szőnyegről (18+)http://www.life.hu/trend/20190102-2018-legdurvabb-villantasai-a-voros-szonyegrol.htmlNemcsak durva dekoltázsokkal sokkoltak a sztárok a vörös szőnyegen, kíméletlenül villantottak is. A tavalyi évhez képest talán kevesebb pucér pillanat jutott 2018-ra, de azért nem panaszkodhatunk. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! TrendOrigoEz történt 2018-ban: 10 + 1 legcsodásabb estélyi a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181219-legszebb-estelyi-ruhak-a-voros-szonyegrol-2018ban.htmlValahogy úgy áll a dolog, hogy a divatbakik, a rosszul megválasztott ruhák sokkal emlékezetesebbek maradnak, mint amikor valaki álomszép és tündöklő a vörös szőnyegen. Hogy kissé ellentmondjunk ennen a tendenciának, összegyűjtöttük a 2018-as év legszebb estélyi ruháit. TrendOrigoVilágraszóló esküvők és álomszép menyasszonyi ruhák 2018-bólhttp://www.life.hu/trend/20181217-alomszep-menyasszonyi-ruhak-2018bol.html2018 sokak számára a szerelmi beteljesülés éve volt. Több világraszóló esküvőt is tartottak az idén, három azonban ezek közül is kiemelkedett. Ezekre pillantunk most vissza, különös tekintettel a menyasszonyi ruhákra. TrendOrigoA rövid és a pink haj volt a befutó 2018-ban: ezek voltak az év legdurvább frizuraváltásaihttp://www.life.hu/trend/20181217-2018-legdurvabb-frizuravaltasai.htmlKiváncsiak voltunk rá, hogyan alakultak 2018-ban a hajtrendek, ami a sztárvilágot illeti. Össze is szedtük a legizgalmasabb frizuraváltásokat a pinkre festéstől a rövidre vágott hajkoronáig. TrendOrigo2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről http://www.life.hu/trend/20181219-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.html2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.