Story Gála 2019: érkeznek a luxusfeleségek, Csősz Boglárka a férjével jelent meg

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Burak Talu Story Gála 2019 Csősz Boglárka Story Gála Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érkeznek a Feleségek luxuskivitelben szereplői a 20. Story Gálára. Csősz Boglárka ritkán jelenik meg a férjével a magyar nyilvános eseményeken, ám Burak Talu most mégis elkísérte a feleségét. 

Sorban érkeznek a sztárok a 20. Story Gálára a Szépművészeti Múzeumba. Így a Felségek luxuskivitelben szereplői is befutottak már. Sokat mutató kreációban láthatjuk Köllő Babettet, aki hatalmas mosollyal fogadta a fotósokat. Átlátszó ruhájára tüllszoknyát húzott.

Köllő Babett Forrás: Polyak Attila/Origo

Csősz Boglárkát ritkán láthatjuk együtt a férjével, a török üzletemberrel, Burak Taluval, ám most mégis elkísérte a feleségét. Együtt érkeztek meg, Boglárka pedig egy csodás ruhában tündököl. A fején mintha koronát viselne, a haja pedig kócosan hullik a vállára.

Csősz Boglárka férjével, Burak Taluval Forrás: Polyak Attila/Origo

Vasvári Vivien fehér ruhában, szinte már-már menyasszonyként jelent meg a Story Gálán. Hosszú szőke haját laza hullámokban a vállára engedte.

Vasvári Vivien fehér ruhában a Story Gálán Forrás: Polyak Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.