Nyárváró ombre manikűrök, amelyeket otthon is könnyedén elkészíthetsz

manikűr ombre Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy színesen pompázó ombre manikűr igazi nyárváró hatást kelt, ráadásul elkészíteni sem nehéz. A legjobb benne mégis az, hogy személyes ízlésedre szabható, hiszen választhatsz erőteljes neon színeket, vagy éppen visszafogottabb pasztell árnyalatokat, mindegyikkel jól működik. 

Amire szükséged lesz:

  • világos lakk az alapnak (fehér vagy nude)
  • legalább kettő, legfeljebb négy különböző színű lakk (ennyi kell az ombre hatáshoz)
  • fedőlakk
  • kozmetikai szivacs (ami kellően tömör)
  • folyékony latex

Elkészítése:

Bármilyen manikűrt készítesz, az első lépés mindig a polírozás legyen. Ehhez a legegyszerűbb, drogériákban is kapható polírozóra lesz szükséged, amivel szép egyenletes felületet kapsz, amelyen sokkal tartósabb lesz majd a lakkozás.

Első lépésként fesd ki a körmödet egy világos alaplakkal, amely lehet fehér vagy nude. Miután megszáradt, vigyél fel folyékony latexet a körmeid köré. Ma már drogériában is beszerezhető ez a praktikus kis termék. Ezzel tudod megakadályozni, hogy a szivaccsal felvitt körömlakk összemaszatolja a körömágyat és a bőrödet.

A szivacsra vidd fel csíkokban a körömlakkokat, majd gyors mozdulatokkal nyomkodd a körmödre. Akkor se ijedj meg, ha a második körmödön már nem lesz olyan intenzív a színe: vidd fel újra a lakkot a szivacsra, majd vidd fel újra a körmödre. A végeredmény a fedőlakkal lesz tökéletes, ami szép egyenletes felületet ad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.