2019 nyarán is hódít a pasztellhajszín

korall barack pasztell hajszín rozéarany
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valami igazán egyedire vágysz, ha szívesen feldobnád a külsődet a nyári hónapokra, akkor válassz a legtrendibb pasztellárnyalatok között, amikkel biztosan feltűnést keltesz majd. Mutatjuk a 3 kedvenc pasztellhajszínünket, amikkel nem lőhetsz mellé.

Living coral

Ezt az üde és friss korallárnyalatot választotta a Pantone az év színének. Annyira kellemes és szemet gyönyörködtető szín, nem csoda, hogy mindenhol viszontlátjuk, még a hajtrendeket is uralja. Bevállalós árnyalat, ezzel nem tudsz elvegyülni a tömegben.

Living coral Forrás: Instagram/atleeeey, Instagram/shmeggsandbaconn

Peach cobbler

Kicsit visszafogottabb, lágyabb, mint a korall, de még így is feltűnő árnyalat. Ebben a színben a barackos tónusok uralkodnak. Csodálatosan hamvas szín, ami a legnagyobb nyári hőségben is feldob majd.

Peach cobbler Forrás: Instagram/hairbylindal, Instagram/eniko

Rozéarany

A rozéarany még mindig hódít. Gyönyörű pasztellárnyalat, az alaptónusa a rózsaszín, ennek ellenére mégis nagyon nőies, lágy és hűsítő szín. Fantasztikus választás lehet nyárra, ha a bőröd tónusához is passzol ez az árnyalat.

Rozéarany Forrás: Instagram/alishadobson, Instagram/cassandraplatinum

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.