trendjelentés Renee Zellweger Margot Robbie Lena Dunham vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten egyáltalán nem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, filmpremierekből. Utóbbiak között is kiemelkedett a Volt egyszer egy Hollywood londoni bemutatója, ahol Margot Robbie tündökölt, Lena Dunham viszont sokkolt. De ha már sokkról van szó, Renée Zellwegert is meg kell említenünk, aki egy gálán tűnt fel. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait.
  • A hét abszolút nyertese egyértelműen Margot Robbie volt, aki a Volt egyszer egy Hollywood londoni premierjén káprázatosan festett ebben a rendkívül különleges színű Oscar de la Renta ruhában. Az estélyi szabása is nagyon sikkes volt, nem beszélve a jól megválasztott kiegészítőkről és a színésznő csodás sminkjéről.
Margot Robbie Forrás: Getty Images
  • A film premierjén kevésbé tündökölt Lena Dunham, de nem is tudjuk elképzelni, hogy ez a ruha akárki máson is esetleg jól mutatna. A színésznő testalkatához viszont különösen nem passzolt ez a tollakkal díszített kreáció.
Lena Dunham Forrás: Getty Images
  • Nagyon szerettük viszont Eva Longoria napsárga ruháját. A színésznő minden egyes alkalommal bizonyítja, hogy pontosan tudja, mi áll jól neki színben és szabásban. Ez a választása is abszolút telitalálat volt.
Eva Longoria Forrás: Getty Images
  • Lena Dunham választásával ellentétben Renée Zellweger ruhájáról el tudjuk képzelni, hogy jól állna valaki másnak, a színésznőn viszont nem mutatott annyira jól. Bridget Jones megformálója egyébként sincs igazán jó bőrben, kissé nyúzottnak tűnik az arca.
Renée Zellweger Forrás: Getty Images
  • A vörös szőnyegről kitekintve Hailey Baldwin street style szettjét kell mindenképpen megemlítenünk, ami nagyon jól lett összerakva. Az oversize, lenkeverék kosztüm, a fehér árnyalatok és a vagány sneaker szuper összhangot alkot.
Hailey Baldwin Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.